KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 21 Mayıs 2026 #11 Yutrep dedi: Teşekkürler hocam. Peki bu fw”yi manuel olarak nasıl yükleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Direkt exeyi çalıştırınca yüklendi ben de.
Yutrep dedi: Teşekkürler hocam. Peki bu fw”yi manuel olarak nasıl yükleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Direkt exeyi çalıştırınca yüklendi ben de.
Y Yutrep Uzman Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 147 Beğeniler 45 21 Mayıs 2026 #12 Hangi renk vardı hocam sizde?
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 21 Mayıs 2026 #13 Yutrep dedi: Hangi renk vardı hocam sizde? Genişletmek için tıkla... Siyah hocam.
Y Yutrep Uzman Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 147 Beğeniler 45 22 Mayıs 2026 #14 Nasıl sence renk? Uzun vadede yıpranma ve kir belli etme açısndan daha iyi sanki. Rgbli foto atabilir misiniz hocam.
Nasıl sence renk? Uzun vadede yıpranma ve kir belli etme açısndan daha iyi sanki. Rgbli foto atabilir misiniz hocam.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 22 Mayıs 2026 #15 Yutrep dedi: Nasıl sence renk? Uzun vadede yıpranma ve kir belli etme açısndan daha iyi sanki. Rgbli foto atabilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Renk güzel RGB güzel, ama bence beyaz rengini al ben siyah setup diye siyah aldım. Müsait olunca atarım fotoğraf.
Yutrep dedi: Nasıl sence renk? Uzun vadede yıpranma ve kir belli etme açısndan daha iyi sanki. Rgbli foto atabilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Renk güzel RGB güzel, ama bence beyaz rengini al ben siyah setup diye siyah aldım. Müsait olunca atarım fotoğraf.
Y Yutrep Uzman Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 147 Beğeniler 45 22 Mayıs 2026 #16 Zeitnot dedi: Renk güzel RGB güzel, ama bence beyaz rengini al ben siyah setup diye siyah aldım. Müsait olunca atarım fotoğraf. Genişletmek için tıkla... Yani monitör kasa vb. siyah, mousepad mavi beyaz. Beyazlarda sararma olur mu, işte o düşündürüyor.
Zeitnot dedi: Renk güzel RGB güzel, ama bence beyaz rengini al ben siyah setup diye siyah aldım. Müsait olunca atarım fotoğraf. Genişletmek için tıkla... Yani monitör kasa vb. siyah, mousepad mavi beyaz. Beyazlarda sararma olur mu, işte o düşündürüyor.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 22 Mayıs 2026 #17 Yutrep dedi: Yani monitör kasa vb. siyah, mousepad mavi beyaz. Beyazlarda sararma olur mu, işte o düşündürüyor. Genişletmek için tıkla... Üst plaka aliminyum, sararma yapmaz.
Yutrep dedi: Yani monitör kasa vb. siyah, mousepad mavi beyaz. Beyazlarda sararma olur mu, işte o düşündürüyor. Genişletmek için tıkla... Üst plaka aliminyum, sararma yapmaz.