0.30 da çok az yapıyor çift tıklama ama RT açınca her türlü çift tıklama yapıyor maalesef.

Çözümü sanırım şöyle bulacağım günlük hayatta RT kapalı takılıp oyuna girince RT ayarını dibe çekeceğim.
Profil atayabilirsiniz oyun oynarken daha hassas ayarlar. Günlük kullanımda ise mekanik klavye ayarında kullanabilirsiniz. İlk defa manyetik klavye kullanıyorsanız alışma süreci gerek. Bunun dışında klavyede bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Fazla hızlı olduğu için çift tıklıyordur o halde giriş basım mesafesini daha da yükseltin 0.50 deneyin vs.

Profil atayabilirsiniz oyun oynarken daha hassas ayarlar. Günlük kullanımda ise mekanik klavye ayarında kullanabilirsiniz. İlk defa manyetik klavye kullanıyorsanız alışma süreci gerek. Bunun dışında klavyede bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Fazla hızlı olduğu için çift tıklıyordur o halde giriş basım mesafesini daha da yükseltin 0.50 deneyin vs.

İlk defa kullanmıyorum ama ilk defa bu kadar üst seviye bir manyetik kullanıyorum.

@Toby Fox hocam sizde vardı aynı klavye, siz yaşadınız mı?

Son düzenleme:
Hocam selam. Klavye ile alakalı son durum nedir. Yazılım güncellemesi vesaire geldi mi sorun çözüldü mü. Reddit’te 117 sürüm olması lazım 117 sürümüne dönüp sorunu çözüldü söyleyenler var. Denediniz mi.

Memnun musunuz klavyeden? Tavsiye eder misiniz?
Ediyorum, çözülüşünü konu açıp anlattım.

Peki BEAST R75 PRO HE ile HOWL 75 nin yanından geçer mi yoksa uçar mı ? ATTACK SHARK R85 HE de var tabii

BU ARADA BOZUK GELMEMESİ İÇİN HANGİ SİTEDEN İSTEMELİYİM BİLEMEDİM KARARSIZIM ...

Son düzenleme:
Peki Beast R75 Pro HE ile HOWL 75'nin yanından geçer mi yoksa uçar mı? Attack Shark R85 HE de var tabii

BU ARADA BOZUK GELMEMESİ İÇİN HANGİ SİTEDEN İSTEMELİYİM BİLEMEDİM KARARSIZIM...

Ürün bozuk degil sadece Firmware yapmak lazım.
Wraith'ten alabilirsin

Mix 87 onlarin dengi degil maalesef, cok daha iyi.

@krptium
@Zeitnot
Hocam ben şimdi sipariş verdim gaming gen sitesinden. Wraithde sadece kırmızı kalmış.

2 klavye sipariş verdim. Deneyip birisini iade edeceğim.

Birisi Mix87
Diğeri de Hator skyfall mag

Hatorda dikkatimi çeken çoğu kablolu modele göre daha düşük gecikmesi olması. (6.1 ms)