Evet dostlar, selamlar hepinize. 3 kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Aktif olarak oyun oynamıyorum ama oynadığım zaman genellikle CS2 oynuyorum. Mikrofona ihtiyacım oluyor; arkadaşlarla uzun sohbetler ediyoruz. Aynı zamanda müzikte çok sık dinlerim.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Aralarından V9 daha iyi gibi duruyor. Ancak uyarıda bulunmam gerekiyor CS2'de kablolu kulaklık performansı alamayabilirsiniz. Günlük kullanımda güzel ama.
Aralarından V9 daha iyi gibi duruyor. Ancak uyarıda bulunmam gerekiyor CS2'de kablolu kulaklık performansı alamayabilirsiniz. Günlük kullanımda güzel ama.
Kablolu kulaklıkta ses, bilgisayardan doğrudan kablo üzerinden kulaklığa gider. Kablosuz kulaklıkta ise ses önce dijital olarak sıkıştırılır, Bluetooth veya 2.4 GHz üzerinden iletilir, kulaklıkta tekrar çözülür. Bu işlem az da olsa gecikme (latency) ekler. Oyunlarda özellikle rekabetçi FPS oyunlarında bu birkaç milisaniye bile önemli oluyor. İsterseniz çok daha detaylı uzun şekilde anlatabilirim biraz üstünden geçtim sadece.
Ben olsam yine aralarından V9 tercih ederdim gördüğüm kadarıyla Cloud 3 formunda üretilmiş bu da kulakların doğal pozisyonuna göre sesleri iletmesi anlamına geliyor.