LunaAyer 8

Gelişen
Öncelikle merhaba. Kulaklığı Nisan sonunda İdefix'te BetaPlus (Gaming.Gen.TR) satıcısından satın aldım. Finallerimden dolayı çok sık kullanma fırsatım olmamıştı ama kullanmaya başladığımdan beridir kulaklığın sol tarafından sesin patladığını fark ettim. Laptop, telefon, tablet ve masaüstü bilgisayar olmak üzere dört alette de denedim. EQ yapınca nadiren ama EQ olmadan sürekli ses patlıyor. Özellikle tablette ders çalıştığım zamanlar kulaklığı takamadım, sürekli ses patladığından kullanılabilecek seviyede değildi. Bu sorun sadece bende değil, satın alan farklı kişilerde de var. Kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ayıplı mal olarak geçiyor galiba ve 6 ay iade hakkım varmış. Direkt para iadesi düşünüyorum, iade sürecini nasıl yapmalıyım? Direkt İdefix'ten iade talebi mi oluşturmalıyım yoksa Gaming.Gen.TR veya TR distribütör firmasıyla mı konuşmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Kulaklığı Nisan sonunda İdefix'te BetaPlus (Gaming.Gen.TR) satıcısından satın aldım. Finallerimden dolayı çok sık kullanma fırsatım olmamıştı ama kullanmaya başladığımdan beridir kulaklığın sol tarafından sesin patladığını fark ettim. Laptop, telefon, tablet ve masaüstü bilgisayar olmak üzere dört alette de denedim. EQ yapınca nadiren ama EQ olmadan sürekli ses patlıyor. Özellikle tablette ders çalıştığım zamanlar kulaklığı takamadım, sürekli ses patladığından kullanılabilecek seviyede değildi. Bu sorun sadece bende değil, satın alan farklı kişilerde de var. Kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ayıplı mal olarak geçiyor galiba ve 6 ay iade hakkım varmış. Direkt para iadesi düşünüyorum, iade sürecini nasıl yapmalıyım? Direkt İdefix'ten iade talebi mi oluşturmalıyım yoksa Gaming.Gen.TR veya TR distribütör firmasıyla mı konuşmalıyım?

Gaming.gen.tr muhatabınız değil. Beta Plus ile konuşacaksınız, onlar da İdefix üzerinden iade talebi açmanızı isteyecek. İdefix ile görüşüp talep açtırın ama en az 1 hafta sürecektir; acayip yavaş, sinir bozucu bir platform İdefix.

Son düzenleyen: Moderatör:
@user44, Valla gercekten kotuymus bayagi. Uzun sure gectigi icin saticiya soru sorma kismi kapali. Urun ozelinde iade, kargo vb. bir sey hakkinda bir soru veya sorun bildirme yeri yok. Genel sorun bildirme yeri var, oradan urun secip bildirebiliyorsun fakat urun secilmedigi icin bildiremiyorsun. Canli destege uygulamadan baglanmaya calisinca uygulama buga giriyor. Idefix'e ulasabilecekmisim gibi gozukmediginden Gaming.gen.tr'ye mail attim ama onlar da Idefix'e ulasmami belirtti. En sonunda WhatsApp'tan musteri temsilcisine baglandim. Anlasmali kargo kodu icin ana birime iletecegini soylediler, mail bekliyorum artik ulasirlarsa. Ki WhatsApp'tan da siparis numarasini yanlis yazmisim, hemen 1 dk icinde dogrusunu yazmak icin uygulamadan kontrol ettim ve geri donus yapana kadar bana sormadan direkt sohbeti sonlandirdilar, 2.kez gorusme baslatmam gerekti 😀 Normalde genel olarak pcde ve EQ'lu bir sekilde kullandigim icin cok bi problem olmuyo ama ATK N9 fasonu Havit H2015 Pro yari fiyatina satiliyorken sorunlu bi kulakligi kullanmak pek cazip gelmiyor.

@user44, vallahi gercekten kotuymus bayagi. Uzun sure gectigi icin saticiya soru sorma kısmı kapali. Ürün ozelinde iade, kargo vb. bir şey hakkinda bir soru veya sorun bildirme yeri yok. Genel sorun bildirme yeri var, oradan ürün secip bildirebiliyorsun fakat ürün secilmedigi icin bildiremiyorsun. Canli destege uygulamadan baglanmaya calisinca uygulama buga giriyor. Idefix'e ulasabilecekmisim gibi gozukmediginden Gaming.gen.tr'ye mail attim ama onlar da ıdefix'e ulasmami belirtti. En sonunda WhatsApp'tan musteri temsilcisine baglandim. Anlasmali kargo kodu icin ana birime iletecegini soylediler, mail bekliyorum artik ulasirlarsa. Ki WhatsApp'tan da sipariş numarasini yanlış yazmisim, hemen 1 dk icinde dogrusunu yazmak icin uygulamadan kontrol ettim ve geri donus yapana kadar bana sormadan direkt sohbeti sonlandirdilar, 2.kez gorusme baslatmam gerekti 😀 normalde genel olarak PC'de ve EQ'lu bir sekilde kullandigim icin cok bir problem olmuyor ama ATK N9 fasonu Havit H2015 Pro yari fiyatina satiliyorken sorunlu bir kulakligi kullanmak pek cazip gelmiyor.

Havit ATK fasonu değil iki kulaklıkta fason ve birebir aynı. İdefix berbat platform evet bana iade kodunu 2 haftada anca oluşturdular.