Sipse Çalışkan Katılım 26 Şubat 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 2 Bugün 21:56 #1 Sizce bu kulaklık alınır mı? Fiyatını hak eder mi?
KS KS Sipse Çalışkan Katılım 26 Şubat 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 2 Bugün 22:05 #3 Trina dedi: Hiç sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz kulaklık var mı?
Trina 123 Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1.032 Beğeniler 551 Bugün 22:07 #4 Bu kulaklık 6k civarında değil mi? Bu bütçede cloud iii s dışında bir şey önermem, kablosuz olarak tabii.
Bu kulaklık 6k civarında değil mi? Bu bütçede cloud iii s dışında bir şey önermem, kablosuz olarak tabii.
KS KS Sipse Çalışkan Katılım 26 Şubat 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 2 Bugün 22:09 #5 Trina dedi: Bu kulaklık 6K civarında değil mi? Bu bütçede Cloud III s dışında bir şey önermem, kablosuz olarak tabii. Genişletmek için tıkla... Cloud 3'ün kablolu versiyonunu kullanıyorum ses tekerleği arıza yaptığı için cızırtı yapıyor o yüzden değiştiriyorum.
Trina dedi: Bu kulaklık 6K civarında değil mi? Bu bütçede Cloud III s dışında bir şey önermem, kablosuz olarak tabii. Genişletmek için tıkla... Cloud 3'ün kablolu versiyonunu kullanıyorum ses tekerleği arıza yaptığı için cızırtı yapıyor o yüzden değiştiriyorum.
Trina 123 Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1.032 Beğeniler 551 59 dakika önce #6 Sipse dedi: Cloud 3'ün kablolu versiyonunu kullanıyorum ses tekerleği arıza yaptığı için cızırtı yapıyor o yüzden değiştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu modeldeki tekerlek windows sliderı oynatıyor, çok ihtiyacın olmaz tekerleğe
Sipse dedi: Cloud 3'ün kablolu versiyonunu kullanıyorum ses tekerleği arıza yaptığı için cızırtı yapıyor o yüzden değiştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu modeldeki tekerlek windows sliderı oynatıyor, çok ihtiyacın olmaz tekerleğe
LoxeR 30 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 264 Çözümler 3 Beğeniler 109 Yer New York, United States 59 dakika önce #7 C3S al geç. Alternatif olarak Asus Rog Pelta bakılır.
Trina 123 Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1.032 Beğeniler 551 59 dakika önce #8 Bahsettiğin sorun kablolularda oluyor zaten
KS KS Sipse Çalışkan Katılım 26 Şubat 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 2 57 dakika önce #9 Trina dedi: Bahsettiğin sorun kablolularda oluyor zaten. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 kablosuz PS5'te çalışır değil mi?
Trina dedi: Bahsettiğin sorun kablolularda oluyor zaten. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 kablosuz PS5'te çalışır değil mi?
Trina 123 Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1.032 Beğeniler 551 56 dakika önce #10 Sipse dedi: Cloud 3 kablosuz PS5'te çalışır değil mi? Genişletmek için tıkla... Bazı ps5 sürümlerinde çalışmadığını gördüm ama uzun süre geçti bi kontrol etmek lazım
Sipse dedi: Cloud 3 kablosuz PS5'te çalışır değil mi? Genişletmek için tıkla... Bazı ps5 sürümlerinde çalışmadığını gördüm ama uzun süre geçti bi kontrol etmek lazım