Bütçe
8.500 TL

Oğuz

Başarılı
Bir mobilyacıya 150 cm uzunluğunda masa yaptırmak için fiyat sordum. Sunta için 5.500 TL, MDF için 8.500 TL fiyat söylediler. Bir de ayakları metalden değil, ahşaptan yapıyorlarmış. Avantaj veya dezavantaj durumunu bilmiyorum. Hemen yıpranmayacak, uzun süre kullanmak için iyi bir ürün bakıyorum.

Aradaki farka değer mi? İstanbul Avrupa yakasında daha iyi teklif bulabileceğim, tavsiye ettiğiniz iş yerleri varsa orasıyla da görüşebilirim.

Bilgisayar masası. 1 ya da 2 monitör, 2 hoparlör, klavye ve mouse çok ağırlık olmayacak üstünde aslında. Kasayı masanın altında konumlandırırım.
Hocam, 150 cm'e 2 monitör fazla gelir. Eğer sadece bilgisayarı taşısın yeter, hafif sallantıda önemli değil derseniz, 200 cm bir suntalam masa bakın; 5.000 TL'nin çok çok altında çözersiniz bu işi.

Hocam, 150 cm'e 2 monitör fazla gelir. Eğer sadece bilgisayarı taşısın yeter, hafif sallantıda önemli değil derseniz, 200 cm bir suntalam masa bakın; 5.000 TL'nin çok çok altında çözersiniz bu işi.
Bulunduğum ilçede fiyat alabileceğim tek bir yer buldum orası da Suntalam için 5.500 TL dedi. Suntalam olmasının çok dezavantajı olmaz mı? Sıvı temasında kabarmalar olsun istemiyorum.

Bulunduğum ilçede fiyat alabileceğim tek bir yer buldum orası da Suntalam için 5.500 TL dedi. Suntalam olmasının çok dezavantajı olmaz mı? Sıvı temasında kabarmalar olsun istemiyorum.
Dökeceğiniz bir bardak suyla kabarcık olmaz, uzun bir süre su görmesi lazım ama suntalam su konusunda diğer ürünlere göre daha zayıf. Suntalam ürünleri internette daha uygun olur, internetten bakın.

Bu masayı kullanıyorum ve tek monitör ile çok konforlu. Monitör + kasada yapabilirsiniz. Şu an fiyatı güzel.

Sallanma problemi var, öyle sürekli değil. Mouse çevirince sallanmıyor ama en ufak harekette sallanıyor.

Dökeceğiniz bir bardak suyla kabarcık olmaz, uzun bir süre su görmesi lazım ama suntalam su konusunda diğer ürünlere göre daha zayıf. Suntalam ürünleri internette daha uygun olur, internetten bakın.

Bu masayı kullanıyorum ve tek monitör ile çok konforlu. Monitör + kasada yapabilirsiniz. Şu an fiyatı güzel.

Sallanma problemi var, öyle sürekli değil. Mouse çevirince sallanmıyor ama en ufak harekette sallanıyor.
Bahsettiğiniz ürünü görmüştüm. F/P olarak çok popüler ama sağdan veya soldan bir yere yaslama şansım olmayacak bu yüzden bıktıracak kadar sallanır mı emin olamamıştım. Bazı ürünlerde de fabrikasyon hatalar olduğu söyleniyordu. Bazı parçaların yerine tam oturmaması veya olması gereken deliklerin olmaması gibi. Ceremical, Bofigo ve Flinder F/P kategorisinde popülerdi sanırım.
Birde genelde marangoza yaptırmayı tavsiye ediyor herkes ama bahsettiğim gibi çevremde pek bulamadım.