Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Yüklüyor…
www.virustotal.com
Elden Ring için Türkçe dublaj indireceğim. O sebeple bu modu kurmam gerekiyormuş. Zararlı mı sizce?
ESET hack tool olarak algılamış dosyaları değiştirdiği için kalanlar da false-positive.
F/P gibi duruyor. Modu kendi sitesinden indirdiysen sorun olmaz diye düşünüyorum.
F/P gibi duruyor. Modu kendi sitesinden indirdiysen sorun olmaz diye düşünüyorum.
https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/8969 buradan indirdim.
ESET hack tool olarak algılamış dosyaları değiştirdiği için kalanlar da false-positive.
Yani güvenli mi değil mi?
Ben şahsen ESET'in 'virüslü' dediği bir dosyayı kullanmam. Kendi yaptığım Türkçe yamalarda da durum aynı; eğer ESET bir dosyaya virüs diyorsa o dosya virüslüdür, temiz diyorsa temizdir. Dosyalar .exe formatında olduğu için bazı dandik antivirüsler 'false positive' verebilir ama ESET bu konuda şaşmaz. ESET virüse virüs der, temiz olana da temiz der. ESET ne diyorsa odur.Yüklüyor…
www.virustotal.com
Elden Ring için Türkçe dublaj indireceğim. O sebeple bu modu kurmam gerekiyormuş. Zararlı mı sizce?
Güvenilir sanırım. Vaktim olmadığı için inceleyemedim ama dilerseniz siz bakabilirsiniz.