Duolingo tarzı bu aşamaları geçtikten sonra başlıyorsunuz.
Düşünceleriniz neler? Bana göre Duolingo'nun bir çakması.
NOT: Deneyimlediğim kadarıyla söylüyorum, amacım "hükümetin" yapmış olduğu her şeyi kötülemek değil. Ancak başlangıç ve menüyü aşırı benzettim. Gayet gelişebilir, bu projeler kötü değil ama daha iyi şeyler lazım diye düşünüyorum.
NOT: Deneyimlediğim kadarıyla söylüyorum amacım "hükümetin" yapmış olduğu her şeyi kötülemek değil. Ancak başlangıç ve menüyü aşırı benzettim. Gayet gelişebilir, bu projeler kötü değil ama daha iyi şeyler lazım diye düşünüyorum.
Amerika kıtasını ikinci defa keşfetmeye gerek yok. Çakma makma, işe yarıyorsa kullanılır/kullanılmalı. Bizim milletin dil sıkıntısı çok büyük.
Tam ilkokulda başladığımız dil serüvenine, 16 sene boyunca devam ediyoruz ve sonuç olarak insanlar hala ne gramer biliyor ne de doğru düzgün bir cümle kurabiliyor.
Amerika kıtasını ikinci defa keşfetmeye gerek yok. Çakma makma, işe yarıyorsa kullanılır/kullanılmalı. Bizim milletin dil sıkıntısı çok büyük.
Tam ilkokulda başladığımız dil serüvenine, 16 sene boyunca devam ediyoruz ve sonuç olarak insanlar hala ne gramer biliyor ne de doğru düzgün bir cümle kurabiliyor.