ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Platforma E-Devlet aracılığıyla giriş yapabiliyorsunuz. Galiba uygulamalara 15 yaş yasağından sonra nasıl gireceğiz menüler vs. kesinleşti.

Bu adresten siteye erişebilirsiniz.

1781630662186.webp

Duolingo tarzı bu aşamaları geçtikten sonra başlıyorsunuz.

1781630692659.webp

Düşünceleriniz neler? Bana göre Duolingo'nun bir çakması.

NOT: Deneyimlediğim kadarıyla söylüyorum, amacım "hükümetin" yapmış olduğu her şeyi kötülemek değil. Ancak başlangıç ve menüyü aşırı benzettim. Gayet gelişebilir, bu projeler kötü değil ama daha iyi şeyler lazım diye düşünüyorum.

1781630627854.webp

Yine de iyi duruyor, işe yarıyorsa gayet iyi gibi.
Evet, ekstra şunu ekledim gelişir umarım.

NOT: Deneyimlediğim kadarıyla söylüyorum amacım "hükümetin" yapmış olduğu her şeyi kötülemek değil. Ancak başlangıç ve menüyü aşırı benzettim. Gayet gelişebilir, bu projeler kötü değil ama daha iyi şeyler lazım diye düşünüyorum.

Amerika kıtasını ikinci defa keşfetmeye gerek yok. Çakma makma, işe yarıyorsa kullanılır/kullanılmalı. Bizim milletin dil sıkıntısı çok büyük.

Tam ilkokulda başladığımız dil serüvenine, 16 sene boyunca devam ediyoruz ve sonuç olarak insanlar hala ne gramer biliyor ne de doğru düzgün bir cümle kurabiliyor.

Amerika kıtasını ikinci defa keşfetmeye gerek yok. Çakma makma, işe yarıyorsa kullanılır/kullanılmalı. Bizim milletin dil sıkıntısı çok büyük.

Tam ilkokulda başladığımız dil serüvenine, 16 sene boyunca devam ediyoruz ve sonuç olarak insanlar hala ne gramer biliyor ne de doğru düzgün bir cümle kurabiliyor.
Evet bu tarz projelere teşvik arttırılmalı. İçerisine bir yapay zeka eklenmiş şimdi onu test edeceğim.
1781631115002.webp

Güzel bi' girişim, çok bakamadım ama Duolingo seviyesindeyse ona gerek kalmaz, millet buradan öğrenir.

Hocalar buradan ödev vesaire verirse de kullanıcı sayısı hızla artar zaten :).

I completely agree with you...