Büyük ihtimalle hayır ama yine de özel okulda çalışan bir öğretmen veya müdüre sormak lazım, ama zaten onlara her hafta etkinlik haftası diye biliyorum ben.
Yani her hafta en ufak bile olsa etkinlik oluyor da gezi gibi büyük şeyler nadir.
Büyük ihtimalle hayır ama yine de özel okulda çalışan bir öğretmen veya müdüre sormak lazım, ama zaten onlara her hafta etkinlik haftası diye biliyorum ben.
Yarın resmî yazıyı çıktı alıp hocaların sırasına vidalayın. Sonra alın size yazı deyin. Bizim fen hocası ders işleyelim dedi ama itiraz ettik. İlk 2 saat en sevdiğini paylaş etkinliğiymiş. 20 kişinin içinden tek ben dergi hediye ettim, onun da ekini parçaladı hediye ettiğim kız. Keşke hediye etmeseymişim. Ona kırıldım. 3,4 ve 5. ders kermes olacaktı, okul idaresi masraf yapmamak adına şehitlerin bahanesiyle yapmadı. Ulan, mâdem şehitler yüzünden, niye diğer etkinlikler var? Son iki ders de yetenek paylaşım saatiymiş. Hoca umursamadı, açın film izleyin dedi.Maalesef bütün gün ders işledikHocalar öyle bir bilgi gelmediğini söylüyor. Not: Özel okul.
Şikayet edin CİMER'den. Özel okullar anca ihbarla, şikayetle, ifşayla akıllanıyor.
Siz de aynı şekilde şikayet edin. Bazı öğretmenler kaşınıyor, ne güzel sen de dinlenirsin ama illa kendilerini yoracaklar.Bizim matematik hocası uymayacakmış. Tam gaz devam bizim okul.
Yarın resmî yazıyı çıktı alıp hocaların sırasına vidalayın. Sonra alın size yazı deyin. Bizim fen hocası ders işleyelim dedi ama itiraz ettik. İlk 2 saat en sevdiğini paylaş etkinliğiymiş. 20 kişinin içinden tek ben dergi hediye ettim, onun da ekini parçaladı hediye ettiğim kız. Keşke hediye etmeseymişim. Ona kırıldım. 3,4 ve 5. ders kermes olacaktı, okul idaresi masraf yapmamak adına şehitlerin bahanesiyle yapmadı. Ulan, mâdem şehitler yüzünden, niye diğer etkinlikler var? Son iki ders de yetenek paylaşım saatiymiş. Hoca umursamadı, açın film izleyin dedi.
Şikayet edin CİMER'den. Özel okullar anca ihbarla, şikayetle, ifşayla akıllanıyor.
Siz de aynı şekilde şikayet edin. Bazı öğretmenler kaşınıyor, ne güzel sen de dinlenirsin ama illa kendilerini yoracaklar.