İyi mi kötü mü bilemedim. Devam zorunluluğunu yine aramazlar zaten. Kendinize eğlence arıyorsanız gidin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Yoklama alınacak mı peki?
Hocam, YKS önemli, evet. Ama bazen kafa toplamanız gerekiyor. Mesela sınavlara çok çalışan kişiler bazen stresten çok düşük alabiliyorlar. Bence kafanızı toplayın bu hafta. Tatilinizde de tempoyu biraz azaltarak çalışın. Gelecek sene ben de sınav öğrencisi olacağım, buna dikkat edeceğim.Yani böyle diyorlar bizim okulda da, YKS'ye hazırlanan biri olarak bir şeyler kaçırdığımı düşünüyorum. Keşke hiç böyle bir sınav gibi derdimiz olmasa da eğlenebilsek biz de. Fizik ve kimyada garanti ders işleyecektik zaten.
- Makaleler
- 10
Geçerli muhtemelen, az önce bir yerde yine görmüştüm çocuk paylaşmıştı( o da 10 veya 11'di sanırsam) ama ben bir anlığına bu çocuk kesin fen lisesine gidiyordur, vay be falan demiştim meğerse şimdi buradan gördüm herkese aynı plan programmış ve herkese var mış. Ama çoğu lisede uygulanmaz gibime geliyor.
Bir lise plan yayınlamış geçerli diye düşünüyorum.
Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planı Yayımlanmıştır.
Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planı Yayımlanmıştır.
Geçerli. Zaten resmi yazıyı ortaöğretim genel müdürlüğü yayımladı.
Biz mezun olduk ara tatil muhabbeti geldi. Üstüne bir de bu etkinlikler. Liseyi yaşayamadık vallaha.
Karne basılana kadar alınır düşünüyorum. Ama okul idareleri inisiyatifine kalabilir.
Özel okullar için geçerli mi?
Öğrencilerin o kadar umurunda değil ki 
Ben ortaokulum, benim okulda da uygulanmayabilir. Belki kitap okuma etkinliği yapılır, belki de sevdiğini paylaş ve yarışma etkinlikleri yapılır.Geçerli muhtemelen, az önce bir yerde yine görmüştüm çocuk paylaşmıştı( o da 10 veya 11'di sanırsam) ama ben bir anlığına bu çocuk kesin fen lisesine gidiyordur, vay be falan demiştim meğerse şimdi buradan gördüm herkese aynı plan programmış ve herkese var mış. Ama çoğu lisede uygulanmaz gibime geliyor.
- Makaleler
- 3
Matematik hocamın gözü yaşlı. Vakit israfı olacak ama okul herkesin evinin önünde olmuyor.