4K KESİTLER
Başarılı
Evet bahsettiğiniz müzik çöpçüler kralı filmine aittir, çoğu okulda ve dershanelerde o yıllarda kullanılmıştır.
27 yaşındayım 1-2 ve 3'ü hatırlıyorum ama net olarak söyleyebilirim ki mezun olduğum ilkokul 3. müzikten sonrasını kullanmadı. Zaten lisemde de zil muhabbeti yoktu o yüzden zil sistemine çok uzağım artık.
Hatırlamanız çok güzel okulunuzun 3.müzikten sonrasını kullanmamasının sebebi MEB bu müzikleri seçip okullara gönderir ve okul yönetimi ise MEB'in sunduklarından beğendiğini kullanır.
Bizim zil sesi remix atılmış versiyonuydu da o yüzden dedim.Aynısı sadece 2008'deki orijinal hali sizin paylaştığınız bu müziğin tekrar remix atılmış versiyonudur.
Okul yönetimim ile zaten aile dostu olmuştuk benim kardeşim de aynı okulda okudu hatta benim sınıf öğretmenlerim o zaman müdür/müdür yardımcısı olmuşlardı. Demek ki zevkli insanlarmış çünkü yeni tavsiyeler rezalet. Özellikle 6 ne öyle televizyonda psikoloji bozan bir programın müziği değil miydi zaten? Hababam sınıfı jeneriği ise saçmalık yani bir şeyin nostaljik olması her yere konulması gerektiği anlamına gelmiyor.
Bizim zil sesi remix atılmış versiyonuydu da o yüzden dedim.
Şarkının ismi Al Yüzlüm.6 numaralı müzik çöpçüler kralı filmine aittir zamanında okullar ve dershanelerde kullanıldı en son da MEB 2019 da kendi zil sesini çıkardı şu an tüm okullar kullanıyor.
Eskilere gitmek isteyen olursa, MEB tarafından seçilen çoğu okul zil seslerini bulup video hazırladım. Dinlemek isteyenler bakabilir.
Özel okul sesleri buna dahil değildir.