urws 11
Çalışkan
Merhaba, günaydınlar herkese. MediaMarkt web sitesi üzerinden bir gamepad sipariş ettim. Hangi kargo firmasıyla çalışıyorlar, bilen var mı?
Yurtiçi Kargo, benim 2 yıl önce MediaMarkt e-ticaretinden aldığım ürün Yurtiçi'yle gelmişti.Merhaba, günaydınlar herkese. MediaMarkt web sitesi üzerinden bir gamepad sipariş ettim. Hangi kargo firmasıyla çalışıyorlar, bilen var mı?
Online mağazadan verilen siparişleri Yurtiçi Kargo getiriyor. Eğer ürünün boyutu büyükse daha başka firmalar da getirebiliyor, Kartur, Ceva gibi gibi.Merhaba, günaydınlar herkese. MediaMarkt web sitesi üzerinden bir gamepad sipariş ettim. Hangi kargo firmasıyla çalışıyorlar, bilen var mı?
Hocam, teslimat tarihi 29.07.2026 olarak gözüküyor. İstanbul'dan yine İstanbul içi gelecek, yarın gelir değil mi?Yurtiçi Kargo, benim 2 yıl önce MediaMarkt e-ticaretinden aldığım ürün yurt içi'yle gelmişti.
Ürün bir gamepad, hocam. Boyutu küçük.Online mağazadan verilen siparişleri Yurtiçi Kargo getiriyor. Eğer ürünün boyutu büyükse daha başka firmalar da getirebiliyor, kartur, ceva gibi gibi.
Kargoya verilmemiş görünüyor, hazır verilmemişken iptal edin hocam 2 güne elinizde kalır bu. Benzer fiyat bandında çok daha iyi ürünler var konu açın önerelim ama bunu almayın paranıza yazık.Hocam, teslimat tarihi 29.07.2026 olarak gözüküyor. İstanbul'dan yine İstanbul içi gelecek, yarın gelir değil mi?
Eki Görüntüle 269238
Ürün bir gamepad, hocam. Boyutu küçük.
Hocam, teslimat tarihi 29.07.2026 olarak gözüküyor. İstanbul'dan yine İstanbul içi gelecek, yarın gelir değil mi?
Eki Görüntüle 269238
Ürün bir gamepad, hocam. Boyutu küçük.
Niye çöp olsun, bozuk mu geliyor ki ürün?1600 ünüzü çöpe atacağınıza 500 daha eklersiniz adamakıllı GameSir alırsınız. İptal edin.
Rampage ürünleri dandik, ürünün inceleme videosuna bakayım dedim plastik kalitesinin kötülüğü videoda bile kendini belli ediyor.
Tasarımları çok kötü. Gamepower Force zaten almam çünkü aynı model Secuzi LIG-3601'i kullandım.Rampage ürünleri dandik, ürünün inceleme videosuna bakayım dedim plastik kalitesinin kötülüğü videoda bile kendini belli ediyor.
Benzer fiyata ya da +200-300TL üstüne hem tetikleri hem joystickleri hall effect olan kontrolcüler var.
Örneğin;
![]()
EasySMX D05 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX D05 - Kablosuz Gamepad Akıllı Şarj Yuvası Şık, akıllı şarj yuvası ile artırılmış şarj kolaylığının keyfini çıkarın. Artık karışık kablolar yok — sadece bağlayın, bırakın ve gidin. Ayrıca, dahili 1000mAh denetleyici pili ile gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Daha kolay şarj edin...shop.connectgame.com.tr![]()
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...shop.connectgame.com.trGamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) : Amazon.com.tr: Elektronik
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Tarihi eser diyebileceğimiz Logitech F710 bile daha iyidir şu üründen adım kadar eminim.