urws 11

Çalışkan
Yer
İstanbul / Fatih
Merhaba, günaydınlar herkese. MediaMarkt web sitesi üzerinden bir gamepad sipariş ettim. Hangi kargo firmasıyla çalışıyorlar, bilen var mı?

Merhaba, günaydınlar herkese. MediaMarkt web sitesi üzerinden bir gamepad sipariş ettim. Hangi kargo firmasıyla çalışıyorlar, bilen var mı?
Online mağazadan verilen siparişleri Yurtiçi Kargo getiriyor. Eğer ürünün boyutu büyükse daha başka firmalar da getirebiliyor, Kartur, Ceva gibi gibi.

Yurtiçi Kargo, benim 2 yıl önce MediaMarkt e-ticaretinden aldığım ürün yurt içi'yle gelmişti.
Hocam, teslimat tarihi 29.07.2026 olarak gözüküyor. İstanbul'dan yine İstanbul içi gelecek, yarın gelir değil mi?

1785219372761.webp

Online mağazadan verilen siparişleri Yurtiçi Kargo getiriyor. Eğer ürünün boyutu büyükse daha başka firmalar da getirebiliyor, kartur, ceva gibi gibi.
Ürün bir gamepad, hocam. Boyutu küçük.

Hocam, teslimat tarihi 29.07.2026 olarak gözüküyor. İstanbul'dan yine İstanbul içi gelecek, yarın gelir değil mi?

Eki Görüntüle 269238

Ürün bir gamepad, hocam. Boyutu küçük.
Kargoya verilmemiş görünüyor, hazır verilmemişken iptal edin hocam 2 güne elinizde kalır bu. Benzer fiyat bandında çok daha iyi ürünler var konu açın önerelim ama bunu almayın paranıza yazık.

Niye çöp olsun, bozuk mu geliyor ki ürün?
Rampage ürünleri dandik, ürünün inceleme videosuna bakayım dedim plastik kalitesinin kötülüğü videoda bile kendini belli ediyor.
Benzer fiyata yada +200-300TL üstüne hem tetikleri hem joystickleri hall effect olan kontrolcüler var.
Örneğin;

Tarihi eser diyebileceğimiz Logitech F710 bile daha iyidir şu üründen adım kadar eminim.

Rampage ürünleri dandik, ürünün inceleme videosuna bakayım dedim plastik kalitesinin kötülüğü videoda bile kendini belli ediyor.
Benzer fiyata ya da +200-300TL üstüne hem tetikleri hem joystickleri hall effect olan kontrolcüler var.
Örneğin;

Tarihi eser diyebileceğimiz Logitech F710 bile daha iyidir şu üründen adım kadar eminim.
Tasarımları çok kötü. Gamepower Force zaten almam çünkü aynı model Secuzi LIG-3601'i kullandım.