EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhaba,
MediaMarkt’ta öğrencilere özel %15 indirim var. Bir arkadaşım indirim hariç 3500 TL civarında bir kulaklık bakıyor. Şu an JBL Quantum 100 kullanıyor ve kulaklığı artık bozulmak üzere. Aşağıdaki linkteki ürünlerden hangileri sizce tercih edilebilir? Kullanım oranı: %70 dizi/film, %30 oyun. @Simon

Ürünlerin listesi.

Rica ederim. Deneyimlerini paylastigin icin sag ol. Ult Wear guzel kulaklık F/P olarak yurt disinda.
Hocam, Mikrofon kullanacak mı? diye sorma sebebiniz kulaklığın mikrofonunun kötü olması mı, yoksa kablosuz kulaklıklarda mikrofon açılınca hands-free moduna geçmesi yüzünden mi? (Gerçi bu bluetooth değil galiba)

Hocam, Mikrofon kullanacak mı? diye sorma sebebiniz kulaklığın mikrofonunun kötü olması mı, yoksa kablosuz kulaklıklarda mikrofon açılınca hands-free moduna geçmesi yüzünden mi? (Gerçi bu bluetooth değil galiba)
Onu sorma sebebim eger mikrofonu kullanmayacaksa direkt studyo kulakligi onereyim dedim. 2.000 TL civari bir studyo kulakligi + mikrofon alsa daha mantikli olur kablosuz sart degilse.

Onu sorma sebebim eger mikrofonu kullanmayacaksa direkt studyo kulakligi onereyim dedim. 2.000 TL civari bir studyo kulakligi + mikrofon alsa daha mantikli olur kablosuz sart degilse.
Kablosuz şart değil zaten, öyle bir kriter de belirtmiş olmamam lazım. Kendisi daha çok dizi film müzik izliyor/dinliyor, oyun ise çok az oynuyor. oynasa bile en fazla hikayeli falan, stüdyo tipi kulaklık dizi-filmde daha iyi olacaksa önerebilirsiniz.