cartel

Yetkin
Merhaba, MediaMarkt'tan bir USB Hub almıştım. Bugün Amazon'da daha iyisinin daha ucuza satıldığını gördüm. MediaMarkt'tan aldığım ürünü açtım fakat kullanmadım, sadece denemek amaçlı taktım ve hemen geri çıkarttım. Kutusuna geri koyup iade etmem mümkün mü?

Hayır edemezsin. Yani mağazadan aldıysan iade şansı yok. Şöyle düşün sen gidiyosun medimarkttan bir mouse alacaksın, başkası gitmiş iade etmiş ellemek ister misin hayır kutusu açılmış bir şey ister misin hayır heh işte ondan mağazadan şeylerde iade almıyolar. Ama internet sitesinden aldıysan iade edebilirsin.

Hayır edemezsin. Yani mağazadan aldıysan iade şansı yok. Şöyle düşün sen gidiyosun medimarkttan bir mouse alacaksın, başkası gitmiş iade etmiş ellemek ister misin hayır kutusu açılmış bir şey ister misin hayır heh işte ondan mağazadan şeylerde iade almıyolar. Ama internet sitesinden aldıysan iade edebilirsin.
Web sitesinden aldım ama açarken kutu biraz yırtıldı. 28 günlük süresi var mış Club üyelerine benim Club üyeliğim var. Daha süresi geçmemiş. Ve şöyle bir sorunum daha var, ürünü satın aldığım kart (Papara) kapalı durumda.

Web sitesinden kanuni açıdan iade hakkın var ancak sen kutuya zarar vermişsin o olay sıkıntı çıkartabilir ancak yine de iade etmeyi dene istersen.

Kutunun fotoğrafını atsana, belki o kadar da kötü değildir durumu

Web sitesinden kanuni açıdan iade hakkın var ancak sen kutuya zarar vermişsin o olay sıkıntı çıkartabilir ancak yine de iade etmeyi dene istersen.
Talep yolladım. Emin olmak amacıyla müşteri hizmetlerini aradım. Kutudaki zarar büyük değilse sorun çıkmayacağını belirttiler. Uygun fiyata bulduğum diğer bir ürün vardı onu aldım.

Kutunun fotoğrafını atsana, belki o kadar da kötü değildir durumu.
tempImageJlNPvv.webp

Tek hasarlı noktası orası. Küçük bir yırtık.

Son düzenleme:
Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama medimarkt işte kıllık yapar mı? Yapabilir. Bende siz deyince böyle devasa bir deformasyon zannetmiştim. Yüksek ihtimalle iade kabul edilir. En kötü en başta yırtıktı kolpasını sıkabilirsin.