Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Donanım kimliği
USB\VID_0489&PID_E0E4&REV_0100&MI_00 PCI\VEN_14C3&DEV_0616&SUBSYS_E0CF105B&REV_00
Cihaz
RZ616 bluetooth adapter
Acer Nitro 16 kullanıcısıyım içinde MediaTek MTRZ616 ile geliyor ama Acer'in sürücü sayfasındaki ve internette bulabildiğim diğer sürücüler mayıs 2023'e ait.

Kablosuz kulaklığımı bağlarken bazen bağlantıda sorun yaşıyorum daha güncel bir sürücü belki bu sorunu çözebilir diye bir umut geldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncellemeleri kontrol ettim tabi, Aygıt yöneticisi üzerinden güncelledim geçen senenin sürücüsü fakat sürücü numarası 1033'ten 1034'e çıktı umarım kulaklık bağlantı sorunu ortadan kalkar. Teşekkür ederim.

Sürücü güncel deyip kurmadı, paket benim için eski sürücüyü içeriyor olabilir. Teşekkür ederim.

Güncellemeleri kontrol ettim tabi, Aygıt yöneticisi üzerinden güncelledim geçen senenin sürücüsü fakat sürücü numarası 1033'ten 1034'e çıktı umarım kulaklık bağlantı sorunu ortadan kalkar. Teşekkür ederim.

Sürücü güncel deyip kurmadı, paket benim için eski sürücüyü içeriyor olabilir. Teşekkür ederim.
Bu yaziya mi baktiniz acaba?

Bu yaziya mi baktiniz acaba?

Belirttiğim gibi Aygıt Yöneticisi'nden aynı adımlarla denedim. Yükleme ile ilgili bir sorun yaşamadım sadece sürücü yeterince güncel değildi. Aşağıdaki daha güncel sürücü bağlantı problemlerini çözdü aynı sorunu yaşayanlar için çözümü budur;