Detaylar
Kim cevapladı?Yapmam hiç de yapmadım hatta, zihnimi berraklaştırmak için genelde 20 km+ yürüyüşler yapıyorum deniz kenarında ya da insan içinde, meditasyon benim gibi hareketli olmazsa sakinleşemeyen bünyelere ne kadar iyi gelir bilemiyorum.
shiedae3
Başarılı
Yapmam, zihnimi berraklaştırmak için genelde 20 km+ yürüyüşler yapıyorum deniz kenarında ya da insan içinde. Hiç denemedim ama meditasyon benim gibi hareketli olmazsa sakinleşemeyen bünyelere ne kadar iyi gelir bilemiyorum.
Bence tam tersine daha çok ihtiyacın var.
Meditasyon sabrı sınar hareketle kafayı dağıtmak yerine her daim kafanı toplayıp odak olmanı sağlar.
- Makaleler
- 1
Temizlik yap, yürüyüş yap, namaz kıl daha iyi.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ben meditasyonun çelişkili olduğunu düşünüyorum. Amaç kötü düşüncelerden kurtulmak ancak boş durdukça düşünceler konuşmaya başlar insanda. Adrenalin salgılatan veya efor gerektiren şeylerin bu amaca daha çok hizmet ettiğini düşünürüm. Örnek vermek gerekirse hız treninden indikten hemen sonra aklınıza kötü veya gereksiz şeyler gelmediğini fark etmişsinizdir yüksek ihtimal. Veya ağır bi şey taşırken.
shiedae3
Başarılı
Ben meditasyonun çelişkili olduğunu düşünüyorum. Amaç kötü düşüncelerden kurtulmak ancak boş durdukça düşünceler konuşmaya başlar insanda. Adrenalin salgılatan veya efor gerektiren şeylerin bu amaca daha çok hizmet ettiğini düşünürüm. Örnek vermek gerekirse hız treninden indikten hemen sonra aklınıza kötü veya gereksiz şeyler gelmediğini fark etmişsinizdir yüksek ihtimal. Veya ağır bir şey taşırken.
Meditasyonu başka şeylerede benzetebilirsin kimisi namaz kılıyor onun yerine.
Ben de zaten çoğunlukla namaz kılıyorum.
Amaç kötü düşüncelerle başa çıkabilmek bence. Zihni boşaltıp ne iyi ne de kötü düşünerek yapıyorum ben. Kimisi de kendine telkin de bulunarak iyi hissetmeye çalışıyor.
Amaç kafa dağıtmaksa bunu yüksek nabızlı bir spordan daha iyi yapan bir şey olamaz katılıyorum.
glitch64bit sürüm
Uzman
Güneşe tapmaktır meditasyon. Gidin namaz kılın.
bahtsızkarakter
Çalışkan
Şakasız diyorum, eğer dini öğrenme isteğiyle yaşarsanız çoğu sıkıntı umrunuzda olmuyor, overthink falan bitiyor, insanın koşulsuz güvenebileceği bir dostu oluyor. En iyisi böyle rahatlamak.