Peki link atarsam isteyen indirebiliyor mu? Güzel sistemmiş baya bu arada hocam anlattığınız için teşekkür ederim.Dosyalarınız silinmiyor ama dosya yükleyemiyorsunuz.
Peki link atarsam isteyen indirebiliyor mu? Güzel sistemmiş baya bu arada hocam anlattığınız için teşekkür ederim.Dosyalarınız silinmiyor ama dosya yükleyemiyorsunuz.
Tam olarak bilmiyorum ama indirebiliyordur diye düşünüyorum. Rica ederim.Peki link atarsam isteyen indirebiliyor mu? Güzel sistemmiş baya bu arada hocam anlattığınız için teşekkür ederim.
İhtiyacınız olan tek şey arama motoru. MEGA, arkadaşların da söylemiş olduğu gibi oldukça hızlıdır ve dosya saklama açısından oldukça güvenilirdir ve korsan içerik açısından pek sıkıntı çıkartmaz, yakın zamanda bir takım güncellemeler oldu tabi, ancak pek bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden bilimum leak siteleri MEGA kullanır, ayrıca bandwith sınırlamalarını (indirmek için) kolayca aşabilirsiniz bir takım araçlar ile. Aynısı istediğiniz kadar hesap oluşturma ve onları aktif tutmak için de geçerlidir. İlk cümleye tekrar dönün.
Şu anda MEGA ile sakladığım 300 GB+ dosya vardır. Ayrıca Drive önerenler için şunu belirteyim;
MEGA'dan daha hesaplı olabilir ancak mega kadar güvenilir değildir benim gözümde.
Yavaş mı yüklüyor? Dosyaların senelerce saklanması ve güvenliğinin sağlanması da önemlidir. Bir sabah kalktığınızda verilerinizin "görünmediğini görmek" istemezsiniz. Bu kısmı yabana atmayın. Ben Mega ile upload hızımın sonu ne ise onu alıyorum. Bağlantınıza göre yüksek hızlara gayet iyi bir şekilde çıkıyor. Masaüstü uygulamasını kullanın.Önemli olan güvenlik değil hocam, hızlılık ve hızlılık. ROM saklayacağım sadece. O yüzden yüksek hızlar lazım ve az önce test ettim, Mega hem hızlı yüklersin diye bekletiyor hem de yavaş yüklüyor.
Yanlış düşünüyorsunuz. Veriler giderse nasıl paylaşacaksınız? Bu bağlamlarda kullanacağınız hosterlara güvenmek önemlidir. MEGA'nın bandwith sınırı (indirme için) her türlü aşılıyor zaten, ki paylaşacağınız şey zaten ROM. Yüksek boyutlu değil. Çok işi olan insan Debrid alabilir. Yani, bugün için dosya paylaşılır, herkes indirir ancak 2-3 sene sonra birisi indirmek istediğinde bakıyor ki link ölü. Misal siz forumu bıraktınız, kişi mağdur olacak. Uzun vadede zararlı çıkarsınız yani.@StRaBoN hocam dediğim gibi ROM yükleyeceğim yani genel kitlede büyük ihtimal MEGA yoktur, bu yüzden webden indirenler sorun çekecek yine. Ve verilerin gitmesi önemli değil benim için, önemli olan onları paylaşmak.
Forumu bırakırsam dosyaları silip konuları kaldırırım zaten, dosyaları kaldırdığım halde herhangi biri bana ulaşabilir e-posta üzerinden linkleri yenilemem için ki bırakacağımı sanmıyorum. Google One üzerinde silinirse ki Drive üzerinde hiç yaşamadım bunu, tekrar yüklerim. MEGA'yı bir süre deneyeceğim yine de teşekkürler.Yanlış düşünüyorsunuz. Veriler giderse nasıl paylaşacaksınız? Bu bağlamlarda kullanacağınız hosterlara güvenmek önemlidir. MEGA'nın bandwith sınırı (indirme için) her türlü aşılıyor zaten, ki paylaşacağınız şey zaten ROM. Yüksek boyutlu değil. Çok işi olan insan Debrid alabilir. Yani, bugün için dosya paylaşılır, herkes indirir ancak 2-3 sene sonra birisi indirmek istediğinde bakıyor ki link ölü. Misal siz forumu bıraktınız, kişi mağdur olacak. Uzun vadede zararlı çıkarsınız yani.