Merhaba. Mega programını bilgisayara kurdum ama dosyayı istiyorum ki, direkt USB belleğe atayım. Bunu eskiden çok kolay yapıyordum ama şimdi bir türlü beceremedim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler. Folders kısmından hedef klasörü USB bellek seçiyorum ama indirme işlemine gelince tarayıcı üzerinden inderebiliyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
Hocam hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak Chrome için şöyle: Ayarlar > Gelişmiş > İndirilenler yolunu izlediğinizde "Dosyanın nereye kaydedileceğini sor" seçeneğini aktif ederseniz dosya indirilirken sizden kaydetme konumu ister.
Hocam hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak Chrome için şöyle: Ayarlar > Gelişmiş > İndirilenler yolunu izlediğinizde "Dosyanın nereye kaydedileceğini sor" seçeneğini aktif ederseniz dosya indirilirken sizden kaydetme konumu ister.
To download from Mega.nz, you can use your browser or use the mega app, but this tends to be slow and totally not reliable. It is possible to download from Mega without the app. It is also possible to
Hocam Mega kotayı ip adresi üzerinden denetliyor. Eğer indirirken vpn kullanırsanız ve limit doldukça ip değiştirirseniz limite takılmazsınız. Geçen senelerde kullanıyordum bu yolu. Hala kullanan tanıdıklarım var, çalışıyor yani. Kota dolmaya yakın megayı ve vpn'i kapatın, başka bölgeye bağlanıp tekrar açın.
Hocam Mega kotayı ip adresi üzerinden denetliyor. Eğer indirirken vpn kullanırsanız ve limit doldukça ip değiştirirseniz limite takılmazsınız. Geçen senelerde kullanıyordum bu yolu. Hala kullanan tanıdıklarım var, çalışıyor yani.
Hocam onu da biliyorum ama bu methodu nasıl çözerim ya kafayı yemek üzereyim gerçekten.
MEGA programı üzerinden ayarlardan streaming diye bir kısım var URL'yi public hale getirip daha sonra IDM üzerinden indirebiliyorsun. Örnek burada anlatılmış ama yapıyorum olmuyor HTTP 401 hatası veriyor.
To download from Mega.nz, you can use your browser or use the mega app, but this tends to be slow and totally not reliable. It is possible to download from Mega without the app. It is also possible to