Makaleler
1
Merhaba. Mega programını bilgisayara kurdum ama dosyayı istiyorum ki, direkt USB belleğe atayım. Bunu eskiden çok kolay yapıyordum ama şimdi bir türlü beceremedim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler. Folders kısmından hedef klasörü USB bellek seçiyorum ama indirme işlemine gelince tarayıcı üzerinden inderebiliyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Merhaba, kullandığınız tarayıcının ayarlarından "indirmeden önce dosya konumunu sor" ayarını aktif ederseniz tarayıcıda indirme yapmadan önce kaydedileceği konumu seçebilirsiniz.

Merhaba, kullandığınız tarayıcının ayarlarından "indirmeden önce dosya konumunu sor" ayarını aktif ederseniz tarayıcıda indirme yapmadan önce kaydedileceği konumu seçebilirsiniz.
Hocam onu nereden seçebilirim? Tarayıcıda da limit var hocam. Biz Mega app üzerinden indirmek istiyoruz aslında.

Son düzenleme:
Hocam onu nereden seçebilirim? Tarayıcıda da limit var hocam. Biz Mega app üzerinden indirmek istiyoruz aslında.
Hocam hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak Chrome için şöyle: Ayarlar > Gelişmiş > İndirilenler yolunu izlediğinizde "Dosyanın nereye kaydedileceğini sor" seçeneğini aktif ederseniz dosya indirilirken sizden kaydetme konumu ister.

Hocam hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak Chrome için şöyle: Ayarlar > Gelişmiş > İndirilenler yolunu izlediğinizde "Dosyanın nereye kaydedileceğini sor" seçeneğini aktif ederseniz dosya indirilirken sizden kaydetme konumu ister.
Hocam kota sorunu yaşıyorum işte. Bunu Steaming üzerinden IDM ile indirmenin bir yolu var mı?

Şunu denedim olmadı.

Son düzenleme:
Hocam kota sorunu yaşıyorum işte. Bunu Steaming üzerinden IDM ile indirmenin bir yolu var mı?
Hocam Mega kotayı ip adresi üzerinden denetliyor. Eğer indirirken vpn kullanırsanız ve limit doldukça ip değiştirirseniz limite takılmazsınız. Geçen senelerde kullanıyordum bu yolu. Hala kullanan tanıdıklarım var, çalışıyor yani. Kota dolmaya yakın megayı ve vpn'i kapatın, başka bölgeye bağlanıp tekrar açın.

Hocam Mega kotayı ip adresi üzerinden denetliyor. Eğer indirirken vpn kullanırsanız ve limit doldukça ip değiştirirseniz limite takılmazsınız. Geçen senelerde kullanıyordum bu yolu. Hala kullanan tanıdıklarım var, çalışıyor yani.
Hocam onu da biliyorum ama bu methodu nasıl çözerim ya kafayı yemek üzereyim gerçekten.

MEGA programı üzerinden ayarlardan streaming diye bir kısım var URL'yi public hale getirip daha sonra IDM üzerinden indirebiliyorsun. Örnek burada anlatılmış ama yapıyorum olmuyor HTTP 401 hatası veriyor.