Detaylar
Kim cevapladı?Kan testi falan yapmadılar mı acaba, sadece mesaja bakarak suçlama yapılmamalı.
Omerta Silenzio
Başarılı
Hayatında hiç kullanmamış da yapmamış da bilmem ne. Tamamen dümen.
Oğuzhan Karaca
Becerikli
Tabii efendim.
Omerta Silenzio
Başarılı
Kan testi yanıltıcı hocam. İki gün bir şey içmeyin, yoğurt gibi kanı temizleyen besinler tüketin temiz çıkıyor. Denetime tabi olan arkadaşlarım böyle yapıyordu hepKan testi falan yapmadılar mı acaba, sadece mesaja bakarak suçlama yapılmamalı.
Görkem Say
Üstün
Pek cok kadin spiker ayni anda sesini cikardiysa kesinlikle bir seyler yapmistir. Medyada zaten bu olaylarin donmemesi mumkun degil de bu da abartmis iyice. Turk Diddy resmen.
Maddeden maddeye değişiyor bu, ot 30 güne kadar kalıyor kanda. Tabii bunların genelde çizgiyle işi olur, otla pek işi olmaz. Denetime giden arkadaşların kanından 4-5 günde çıkıyor pudra şekeri.Kan testi yanıltıcı hocam. İki gün bir şey içmeyin, yoğurt gibi kanı temizleyen besinler tüketin temiz çıkıyor. Denetime tabi olan arkadaşlarım böyle yapıyordu hep![]()
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yerli ve milli #MeToo.
İddialar doğru ise umarım cezasını alır ve kadınlara yaptıkları arkasına kalmaz.
"Hayatımda hiç uyuşturucu madde kullanmadım."
Kevin Spacey'nin eşcinsel olduğunu söylediğini hatırlattı.
İddialar doğru ise umarım cezasını alır ve kadınlara yaptıkları arkasına kalmaz.
"Hayatımda hiç uyuşturucu madde kullanmadım."
Kevin Spacey'nin eşcinsel olduğunu söylediğini hatırlattı.