Mekanik, Manyetik Klavye Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nyks91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 557
  • Etiketler Etiketler
    klavye mekanik
Bütçe
3500

nyks91

Uzman
Klavye almak istiyorum fakat çok fazla model arasından hangisini alacağım konusunda kafam çok karıştı. Almışken custom klavye tarzında, hot swap özellikli bir klavye almak istiyorum ve sesi tatlı ama sessiz olsun istiyorum. Klasik mekanik klavyelerden sıkıldım, çok uzunca bir süre "blue switch" kullandım ve baş ağrıtmaya başladı. Hali hazırda kullandığım klavye %100 bir klavye fakat günümüzde çoğu klavye %65, %75 yani numpadsiz küçük klavyeler. Piyasada çok fazla klavye var ve hepsini incelemek, detaylıca araştırmak epey bir zahmetli. Bildiğiniz, kullandığınız veya önerdiğiniz klavyeleri yazabilirseniz çok sevirim.

Yakın zamanda fiyatı cezbettiği için Ajazz AK820 Pro - Gift Switch klavyesini almayı düşünüyorum fakat sizce bu klavye nasıl?
Bu klavye öncesinde çokça wraith sitesinden klavye baktım ve hoşuma giden fazlasıyla model oldu ama fiyatları bir tık fazla geldi, bütçem yeter ama pek almalı mıyım o fiyatlara emin olamadım.

Fikir ve önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

AK820 Pro güzeldir ama manyetik değil. Aula F75'te iyidir kafa ağrıtmaz sarı siteden ucuza bulursanız direkt yapışın. Manyetik olarak MAD68 HE / 60 HE dışında sizin bütçeye uygun aklıma gelen bir model yok.

Evet MAD68 bakılabilir, Aula ile hemen hemen aynı fiyat. Manyetik hem de.

Konu başlığını öyle açtım, manyetik olması fark etmiyor ki manyetik ihtiyacım var mı emin değilim hot swap olması yeterli gibi ama önerilere açığım.

Buna bakılabilir ama Aula'dan farksız. 2.000'e falan bulursunuz Aula'yı.

TOP75 HE var bildiğim bu bütçeye yakın manyetik olarak. Onun dışına Aula F75'de 1800-2200 bandında bulunur.

2000'e dediğiniz sarı sitede sıfır adı altında satıyorlar fakat yani malum siteden 2.el ürün almak pekte mantıklı gelmiyor.
AK820 Pro amazonda 3.000₺, bunu alana kadar Aula F75'i sarı siteden 2.500₺ ye almak daha mı mantıklı?
TOP75 HE var bildiğim bu bütçeye yakın manyetik olarak. Onun dışına Aula F75'de 1800-2200 bandında bulunur.
Hocam bütçeye çok takılmışsınız, ben genelleme olarak koydum bütçeyi ki yazdığım yazıda da bahsettiğim gibi wraith üzerinden de çokça klavye baktım ama almaya değer mi bilemedim. Oradaki klavyelerin çoğunluğu manyetik ve 4000₺ civarında. Bu bütçeye çıkarım ama çıkmalı mıyım kısmından dolayı bu konuyu açtım.

Aula F75, AK820 Pro'dan daha iyi. 2.000'e almanız daha mantıklı F75'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…