nyks91
Uzman
Klavye almak istiyorum fakat çok fazla model arasından hangisini alacağım konusunda kafam çok karıştı. Almışken custom klavye tarzında, hot swap özellikli bir klavye almak istiyorum ve sesi tatlı ama sessiz olsun istiyorum. Klasik mekanik klavyelerden sıkıldım, çok uzunca bir süre "blue switch" kullandım ve baş ağrıtmaya başladı. Hali hazırda kullandığım klavye %100 bir klavye fakat günümüzde çoğu klavye %65, %75 yani numpadsiz küçük klavyeler. Piyasada çok fazla klavye var ve hepsini incelemek, detaylıca araştırmak epey bir zahmetli. Bildiğiniz, kullandığınız veya önerdiğiniz klavyeleri yazabilirseniz çok sevirim.
Yakın zamanda fiyatı cezbettiği için Ajazz AK820 Pro - Gift Switch klavyesini almayı düşünüyorum fakat sizce bu klavye nasıl?
Bu klavye öncesinde çokça wraith sitesinden klavye baktım ve hoşuma giden fazlasıyla model oldu ama fiyatları bir tık fazla geldi, bütçem yeter ama pek almalı mıyım o fiyatlara emin olamadım.
Fikir ve önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.
Yakın zamanda fiyatı cezbettiği için Ajazz AK820 Pro - Gift Switch klavyesini almayı düşünüyorum fakat sizce bu klavye nasıl?
Bu klavye öncesinde çokça wraith sitesinden klavye baktım ve hoşuma giden fazlasıyla model oldu ama fiyatları bir tık fazla geldi, bütçem yeter ama pek almalı mıyım o fiyatlara emin olamadım.
Fikir ve önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.