Detaylar
Kim cevapladı?Sekiro.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Persona 3'ün savaş mekanikleri, GTA4'ün sürüşü ve araba mekanikleri, Bully'nin bisiklet, kaykay mekaniği, Devil Survivor'ın combat SRPG tarzı savaşları.
Tüm NFS oyunları.
Batman Arkham serisi.
BeamNG.drive, SnowRunner, ETS 2
- Makaleler
- 23
Half-Life oyun moturu mekanikleri.
mr.esat
Üstün
Gold Source'un kontrolleri halen çok zevkli. Source da keza öyle, nostaljik ve lezzetli. Bence kaliteli ve kültürleşmiş bir hareket patterni var oyunun. Harika.
Modern Warfare 2019, bence halen dünyadaki en iyi mekaniklere sahip FPS oyunu. Fazla iyi.
Trackmania Nations Forever, çocukluk aşkım bu oyun da. Halen oynuyorum ve eşsiz bir arcade / competitive sürüş dinamiklerine sahip. Efsane bugları da var ve bu buglar da rekabetin içinde bizzat.
Factorio, otomasyonu en iyi hissettiren oyun.. Onun da üretim ve lojisitk mekanikleri inanılmaz tatmin edici.
Gran Turismo PSP'yi de ayrı bir beğeniyorum. Arcade ama dandik PSP CPU'sunda bile güzel bir sürüş motoruna sahip.
Kesinlikle vuruş hissi bakımından çıktığı yıllara göre mükemmel oyunlar, özellikle de Apex Legends.. Keşke Apex Legends'in time to kill'i az olsaydı da daha dinamik bir oyun görseydik.Titanfall 2 ve Apex Legends'a bayılırım, akıyor resmen oyun.
Sürüş mekanikleri çok underrated, oyun kaza oyunu olarak biliniyor ama çoğu araba fizik dinamiği nakış gibi işlenmiş oyunda. Gerçekten arabanın kavrayışını, dişlilierin değişmesini, lastiğin kaymasını falan iyi hissettiriyor. BeamNG'nin motorunda mükemmel bir ralli oyunu olabilirdi.
Son düzenleme:
Syntax
Üstün
Sürüş mekanikleri çok underrated, oyun kaza oyunu olarak biliniyor ama çoğu araba fizik dinamiği nakış gibi işlenmiş oyunda. Gerçekten arabanın kavrayışını, dişlilierin değişmesini, lastiğin kaymasını falan iyi hissettiriyor. BeamNG'nin motorunda mükemmel bir ralli oyunu olabilirdi.
Katılıyorum.