Biliyorsunuz ki Cem Korkmaz’ın cenazesi ve Oha Diyorum filminin galası aynı güne denk gelmişti. Oha Diyorum ekibi de film galasını seçmişti.

Melih Abuaf, bugün film galasını seçme kararıyla ilgili pişmanlığını, Instagram’da kendisine gelen “Film galası hoş olmadı” yorumunun altına “olmadı” yazarak dile getirdi.

Hatasını kabul etmesi bence güzel bir şey.

1762031711878.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz ki cem Korkmaz'ın cenazesi ve oha diyorum filminin galası aynı güne denk gelmişti. oha diyorum ekibi de film galasını seçmişti.

Melih abuaf, bugün film galasını seçme kararıyla ilgili pişmanlığını, Instagram'da kendisine gelen “film galası hoş olmadı” yorumunun altına “olmadı” yazarak dile getirdi.

Hatasını kabul etmesi bence güzel bir şey.

Eki Görüntüle 198090

Hatasını kabul etmesi tabikii güzel bir şey ama üzerinden kaç yıl geçmik cem korkmaz mezarda yok oldu gitti iş işten geçtikten sonra pişmanlığı dile getirsen ne işe yarar hiçbir önemi/geçerliliği yok hepsi boşa.

Fırat Sobutay'ı da izliyorum Melih'i de, ama mezar başına geçip arkadan poz vermek ve sosyal medyada paylaşmak samimi değil ya. Tamamem gaz alma çabası. Yanlış yapıldı, pişmansan belirt üstüne bir kere konuş ve konuyu kapat. Giden geri dönmeyecek.

Tamamen prim olduğunu düşünüyorum, bir nevi ilgi çekme çabası yani. "Para sizin dostunuzdan daha mı tatlı geldi" derler adama, şimdi ise Cem'i analım diyerek çoğu içeriğinde Cem'in adını anması bana biraz prim gibi geldi, neden vefat ettiği dönemde bir tane "Işıklar içinde uyu Cem" adında bir video yükleyip yarın hiç bir şey olmamış gibi yollarına devam ettiler, adam olan arkadaşını kaybettiği dönem galayı iptal edebilirdi, şimdi buraya çıkıp olmadı demenin manası yok.

Samimi değilsiniz hiç biriniz, kusura bakmayın.