Hicbir zarar vermez Yillardir kullaniyorum. Ama 8 GB uzerinde de bir yarari yok. Benimki sadece aliskanlik oldugu icin. Yuklemesende degisen bir sey olmuyor.
Hiçbir zarar vermez Yillardir kullanıyorum. Ama 8 GB uzerinde de bir yarari yok. Benimki sadece aliskanlik oldugu icin. Yuklemesende degisen bir şey olmuyor.
Hiçbir zarar vermez yillardir kullanıyorum. Ama 8 GB uzerinde de bir yarari yok. Benimki sadece aliskanlik oldugu icin. Yuklemesende degisen bir şey olmuyor.
Mem Reduct kullanmayın. Önbelleği temizliyor ama bilgisayar en baştan oluşturmak zorunda kalıyor. Bu da sağlıklı değil. Windows'un kendisine bırakın. İhtiyaç duyduğu zaman ram'i temizliyor.
Mem Reduct kullanmayın. Önbelleği temizliyor ama bilgisayar en baştan oluşturmak zorunda kalıyor. Bu da sağlıklı değil. Windows'un kendisine bırakın. İhtiyaç duyduğu zaman RAM'i temizliyor.
Herhangi bir seyi kapatmiyor. Programlar ve Windows calisirken bellegin belirli bir bolgesini kullanir, sonra genelde isleri bitince belki tekrar kullanirim ben burayi deyip bosaltmazlar. Program o artik kullanilmayan alanlari bosaltiyor.