Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Hiçbir zarar vermez Yillardir kullanıyorum. Ama 8 GB uzerinde de bir yarari yok. Benimki sadece aliskanlik oldugu icin. Yuklemesende degisen bir şey olmuyor.
Hocam bayağı fark ediyor. 40 GB RAM'im var. RAM kullanımı 11 GB'dan 8 GB'a düşürüyor bir anda
duranforreal
Üstün
Şimdi az önce attığım rehberden bakarak bende denedim. Cidden çok iyi bi yazılım. Hakkını vermiş yapacak bişey yok.
Hiçbir zarar vermez yillardir kullanıyorum. Ama 8 GB uzerinde de bir yarari yok. Benimki sadece aliskanlik oldugu icin. Yuklemesende degisen bir şey olmuyor.
Peki tıkladığımız zaman. Neleri kapatıyor veya programlara ne gibi işlem uyguluyor?
Mem Reduct kullanmayın. Önbelleği temizliyor ama bilgisayar en baştan oluşturmak zorunda kalıyor. Bu da sağlıklı değil. Windows'un kendisine bırakın. İhtiyaç duyduğu zaman RAM'i temizliyor.
En baştan oluşturmak derken. Ne yapıyor yani. Bütün uygulamaları falan mı baştan başlatıyor. Anlamadım.
duranforreal
Üstün
Herhangi bir seyi kapatmiyor. Programlar ve Windows calisirken bellegin belirli bir bolgesini kullanir, sonra genelde isleri bitince belki tekrar kullanirim ben burayi deyip bosaltmazlar. Program o artik kullanilmayan alanlari bosaltiyor.Peki tıkladığımız zaman. Neleri kapatıyor veya programlara ne gibi işlem uyguluyor?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet