burakkilgz

Çalışkan
Yer
İstanbul
Steelseries Apex 3 TKL klavye almayı düşünüyorum, çünkü fiyatı mekanik klavyelere göre çok makul. Sizin membran klavye hakkında düşünceleriniz neler?

O fiyata pahalı. Membran için sırf döviz farkından dolayı o fiyatı vermezdim, başkalarına da vermelerini önermezdim.

Membran almanız şartsa bağlantıdaki ürün daha mantıklı.

Diğer Claws marka membran klavyelere de bakılabilir.

Ayrıca mekanik klavye bulursunuz. Batılı marka takıntınız varsa bile yine ürünler var.

Kabaca örnekler attım. Bence bütçe belirleyip yeni konu açarak mekanik klavye önerisi isteyin.

O fiyata pahalı. Membran için sırf döviz farkından dolayı o fiyatı vermezdim, başkalarına da vermelerini önermezdim.

Membran almanız şartsa bağlantıdaki ürün daha mantıklı.

Diğer Claws marka membran klavyelere de bakılabilir.

Ayrıca mekanik klavye bulursunuz. Batılı marka takıntınız varsa bile yine ürünler var.

Kabaca örnekler attım. Bence bütçe belirleyip yeni konu açarak mekanik klavye önerisi isteyin.
Evet aslında bunlarda fiyat performans bakımından iyi klavyeler. Ama taştan olsun steelseries olsun diye düşündüm, sonuçta kalitesi belli. Ama bunlarıda değerlendirmeye aldım, teşekkür ederim ilginiz için.

Bahsettiğiniz klavyeyi bende takip ediyorum. Kullanımı şimdiye kadar ki denediklerim arasında en iyisiydi ve tam şöyle olsa dediklerimin hepsini kapsıyordu. Ben Elden Ring ve Dark Souls oyunlarını dahi klavye mousela oynadığım için Space tuşu çok önemli benim için ve bu klavyede Space tuşuna sert ve ani de bassam seri de bassam dan dun ses gelmiyordu.

Tabi fiyatı yüksek. Kupon veya farklı bir şekilde 1,500 liraya düşürmeyece çalışacağım.