İddia Memleket Partisi kapanıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 325
Ya zaten çok da revaşta olmayan bir partiydi. Yanlış anlaşılmasın kötü manada demiyorum.
Muharrem İnce bildiğim kadarıyla CHP'ye döndü. Bu bağlamda muhtemelen kapanacaktır.

Ek olarak kendisini tebrik ediyorum, vakit birlik olma vaktidir.

Her ne kadar 3. yol partilerin açılışını desteklesem de tamamen siyasi hayatını sonlandırmasından iyidir. CHP'de oluşan Kürt lobisinden gına gelmişti.

Umarım Muharrem İnce kapsamlı bir temizlik başlatır.

Ben her seferinde CHP benim için bitti diyorum, kendimi inandırmaya çalışıyorum, ama 3. Partiler ülkede tutunamıyor. Günün sonunda bazı şeylerden kurtulmak için yine Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğiz, bu bir gerçek ne yazık ki.

Özgür Özel daha geçen Barış ortamının destekçisiyiz dedi. Türkiye'de siyaset yapıp Kürt oyuna oynamayacak parti yok malesef.

Memleket partisi seçmeni diye bir şey yok zaten. Muharrem ince CHP'den ayrılınca CHP'e küskün olan azınlık vardı onlar da döndüler. Memleket zaten 3.yol bir parti değildi, safe place CHP gibi takılıyordu seçmen orada. Artık bu ülkede ayrıma gerek yok. Karşıda APO'yu Lacoste ile boy boy paylaşanlar var.

Artık bu ülkede ayrıma gerek yok. Karşıda APO'yu Lacoste ile boy boy paylaşanlar var.
Gayet de ayrıma ihtiyaç var. Bugün AKP'den nefret ediyor olabilirim fakat bu beni neredeyse hiçbir konuda temsil etmeyen CHP'ye oy verme fikrine itemez.

Özgür Özel daha geçen barış ortamının destekçisiyiz dedi. Türkiye'de siyaset yapıp Kürt oyuna oynamayacak parti yok maalesef.
Bunu sürekli diyor. Sözlükten Kürt, Selahattin Demirtaş, Kavala gibi sözcükleri kaldırsak, sonsuza kadar susacak boş bir çar.

İfadeler: 99
Yapacak bir şey yok. Ama ben anı olsun diye imzamı değiştirmeyeceğim. Kalsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyasetçilerin dolu olanımı var bı nebze Mansur Yavaş kafası çalışan bir siyasetçi geri kalanin hepsi alt tabakayı karıştırıp kurtarıcı gözükme peşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…