- Makaleler
- 62
Özgür Özel daha geçen Barış ortamının destekçisiyiz dedi. Türkiye'de siyaset yapıp Kürt oyuna oynamayacak parti yok malesef.Her ne kadar 3. yol partilerin açılışını desteklesem de tamamen siyasi hayatını sonlandırmasından iyidir. CHP'de oluşan Kürt lobisinden gına gelmişti.
Umarım Muharrem İnce kapsamlı bir temizlik başlatır.
Gayet de ayrıma ihtiyaç var. Bugün AKP'den nefret ediyor olabilirim fakat bu beni neredeyse hiçbir konuda temsil etmeyen CHP'ye oy verme fikrine itemez.Artık bu ülkede ayrıma gerek yok. Karşıda APO'yu Lacoste ile boy boy paylaşanlar var.
Bunu sürekli diyor. Sözlükten Kürt, Selahattin Demirtaş, Kavala gibi sözcükleri kaldırsak, sonsuza kadar susacak boş bir çar.Özgür Özel daha geçen barış ortamının destekçisiyiz dedi. Türkiye'de siyaset yapıp Kürt oyuna oynamayacak parti yok maalesef.
Siyasetçilerin dolu olanımı var bı nebze Mansur Yavaş kafası çalışan bir siyasetçi geri kalanin hepsi alt tabakayı karıştırıp kurtarıcı gözükme peşinde.Gayet de ayrıma ihtiyaç var. Bugün AKP'den nefret ediyor olabilirim fakat bu beni neredeyse hiçbir konuda temsil etmeyen CHP'ye oy verme fikrine itemez.
Bunu sürekli diyor. Sözlükten Kürt, Selahattin Demirtaş, Kavala gibi sözcükleri kaldırsak, sonsuza kadar susacak boş bir çar.
Zaten bu yüzden 22 yıl daha AKP ile yönetileceksiniz.Gayet de ayrıma ihtiyaç var. Bugün AKP'den nefret ediyor olabilirim fakat bu beni neredeyse hiçbir konuda temsil etmeyen CHP'ye oy verme fikrine itemez.