DeadlyMania7 118

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Elimde hazır Windows 10 22H2 USB'si var. Bir sisteme format atacağım ama atmadan önce bu ISO'yu yedeklemek istiyorum. Birebir aynı ISO'yu bulabileceğimi de düşünmüyorum. Bu yüzden USB'den ISO'ya çevirmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Eğer zor bir işse en güvenilir Windows 10 Pro güncel ISO sunu atarsanız sevinirim. Forumdaki 22H2 ISO'sunda Pro versiyonu var mı emin olamadım.

Oscdimg ile yapabilirsiniz. Oscdimg Windows içinde olmayabilir. Haricen temin etmen gerekebilir.
Örnek kullanım:

Kod:
oscdimg -m -o -u2 -udfver102 -bootdata:2#p0,e,bD:\WinISO\boot\etfsboot.com#pEF,e,bD:\WinISO\efi\microsoft\boot\efisys.bin D:\WinISO D:\images\custom_os.iso

Burası mas aktivasyon kodunun sitesi değil mi? Buradan etkinleştirme yapıyorum ama hiç ISO indirmedim. Güvenilirdir değil mi? Bir de Pro sürümü var mı?
Evet. Yalnızca bir sürüm içeren ISO'ların isimlerinde bu özellikle belirtilir. Yaygın durum ise multi-version ISO'lar. Pro, Home, Education, N gibi her sürüm ve kombinasyon yer alır.

Oscdimg ile yapabilirsiniz. Oscdimg Windows içinde olmayabilir. Haricen temin etmen gerekebilir.
Örnek kullanım:

Kod:
oscdimg -m -o -u2 -udfver102 -bootdata:2#p0,e,bD:\WinISO\boot\etfsboot.com#pEF,e,bD:\WinISO\efi\microsoft\boot\efisys.bin D:\WinISO D:\images\custom_os.iso

Evet. Yalnızca bir sürüm içeren ISO'ların isimlerinde bu özellikle belirtilir. Yaygın durum ise multi-version ISO'lar. Pro, Home, Education, N gibi her sürüm ve kombinasyon yer alır.

Burada en aşağı inip Turkish X64 olanı indirebilirsiniz. Güvenilir kaynaktır, forumdaki Windows ISO dosyaları da çoğu zaman buradan çekiliyor.

Forumdaki indir kısmından 22H2 sürümünü indiriyorum. Yanıtlar için teşekkürler.