Memo FL08 soğutucu ASUS TUF F16 ile uyumlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkancjd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 39
  • Etiketler Etiketler
    soğutucu

Furkancjd 2

Üyecik
Arkadaşlar laptop soğutucu sipariş verdim, ASUS TUF F16 ile uyumlu mu?

İptal mi edeyim anlamadım.

İptal mi edeyim anlamadım.

Al, piyasada daha iyi soğutucu yok. Stant bulamadım, ben ASUS TUF uyumlu.

Cihazın alt kısmındaki çıkıntılı tane tane yapısı yüzünden standa koyunca alt kısımdaki plakayı kısa tutmaları yüzünden (ok ile çizdiğim) cihazın arkası havada kalıyor.
Bütün ağırlık öndeki yükseltisiz kısım ve ortadaki çıkıntılı yapılara biniyor; arkası cihazın sallanıyor. Stant kullanırken rahatsız eder.
Ayrıca memo TR'de bulabileceğiniz en iyi soğutucu bu fiyata. Arkadaşın cihazı ya bozuk ya da başka bir durum. Cihazı stant 10 derece soğutuyor, bu soğutucu da en az 15 derece soğutmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben laptopu yeni sipariş verdim daha gelmedi laptopun vidaları dengesiz olduğundan sallanıyor anladığım kadarıyla soğutucu kullanınca.

Ben laptopu yeni sipariş verdim daha gelmedi laptopun vidaları dengesiz olduğundan sallanıyor anladığım kadarıyla.
Stand genelde iki parça ve dikey olduğu için dediğim olay yaşanıyor; tasarım olarak garip alt kasa. Memoda yaşanması zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stand genelde iki parça ve dikey olduğu için dediğim olay yaşanıyor; tasarım olarak garip alt kasa. Memoda yaşanması zor.
Yani sıkıntısız kullanabilir miyim?

Etmeyin kötü ürün değil. Ama devasa fark beklemeyin.

Diğer kullanıcılara da sorabilirsiniz. Araştırmak ücretsiz.
Devasa fark beklemiyorum sadece önlem amaçlı oyun oynayacağım için laptopun fazla ısınmasını istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…