Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 86
Başarılı
Soğutucular, oyuncu laptoplarına uygun yapılır zaten. Fakat çok bir şey beklemeyin. Edeceği etki 1-2 derece olacaktır. Bunun yerine stand alsanız daha iyi olurdu. Bunlar bilgisayarın kasasını serinletir sadece. Fanların olduğu yer genelde kapanır.
İptal mi edeyim anlamadım.Soğutucular, oyuncu laptoplarına uygun yapılır zaten. Fakat çok bir şey beklemeyin. Edeceği etki 1-2 derece olacaktır. Bunun yerine stand alsanız daha iyi olurdu. Bunlar bilgisayarın kasasını serinletir sadece. Fanların olduğu yer genelde kapanır.
Unlishimaide 20
Başarılı
Al, piyasada daha iyi soğutucu yok. Stant bulamadım, ben ASUS TUF uyumlu.
Cihazın alt kısmındaki çıkıntılı tane tane yapısı yüzünden standa koyunca alt kısımdaki plakayı kısa tutmaları yüzünden (ok ile çizdiğim) cihazın arkası havada kalıyor.
Bütün ağırlık öndeki yükseltisiz kısım ve ortadaki çıkıntılı yapılara biniyor; arkası cihazın sallanıyor. Stant kullanırken rahatsız eder.
Ayrıca memo TR'de bulabileceğiniz en iyi soğutucu bu fiyata. Arkadaşın cihazı ya bozuk ya da başka bir durum. Cihazı stant 10 derece soğutuyor, bu soğutucu da en az 15 derece soğutmalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben laptopu yeni sipariş verdim daha gelmedi laptopun vidaları dengesiz olduğundan sallanıyor anladığım kadarıyla soğutucu kullanınca.Al, piyasada daha iyi soğutucu yok. Stant bulamadım, ben ASUS TUF uyumlu.
Eki Görüntüle 274836
Cihazın alt kısmındaki çıkıntılı tane tane yapısı yüzünden standa koyunca alt kısımdaki plakayı kısa tutmaları yüzünden (ok ile çizdiğim) cihazın arkası havada kalıyor.
Bütün ağırlık öndeki yükseltisiz kısım ve ortadaki çıkıntılı yapılara biniyor; arkası cihazın sallanıyor. Stant kullanırken rahatsız eder.
Ayrıca memo TR'de bulabileceğiniz en iyi soğutucu bu fiyata. Arkadaşın cihazı ya bozuk ya da başka bir durum. Cihazı stant 10 derece soğutuyor, bu soğutucu da en az 15 derece soğutmalı.
Unlishimaide 20
Başarılı
Stand genelde iki parça ve dikey olduğu için dediğim olay yaşanıyor; tasarım olarak garip alt kasa. Memoda yaşanması zor.Ben laptopu yeni sipariş verdim daha gelmedi laptopun vidaları dengesiz olduğundan sallanıyor anladığım kadarıyla.
Son düzenleyen: Moderatör:
Captain Skriniar 86
Başarılı
Etmeyin kötü ürün değil. Ama devasa fark beklemeyin.
Diğer kullanıcılara da sorabilirsiniz. Araştırmak ücretsiz.
Yani sıkıntısız kullanabilir miyim?Stand genelde iki parça ve dikey olduğu için dediğim olay yaşanıyor; tasarım olarak garip alt kasa. Memoda yaşanması zor.
Devasa fark beklemiyorum sadece önlem amaçlı oyun oynayacağım için laptopun fazla ısınmasını istemiyorum.Etmeyin kötü ürün değil. Ama devasa fark beklemeyin.
Diğer kullanıcılara da sorabilirsiniz. Araştırmak ücretsiz.
Captain Skriniar 86
Başarılı
O zaman sıkıntı yok. Her türlü iş görür.Devasa fark beklemiyorum sadece önlem amaçlı oyun oynuyacağım için laptopun fazla ısınmasını istemiyorum.
Yeni konular
-
-
13.000 TL bütçede yerel yapay zekâ ve oyun için ekran kartı önerisi
- DeadlyMania7
-
-
-
-
-
-