Berat Gümüşçü

Başarılı
  • Anakart: Gigabyte B450M K
  • İşlemci: R7 5700X
  • Ekran Kartı: Gigabyte Windforce GTX 4060
  • İşletim Sistemi: Windows 11

İyi Sosyaller herkese. Belli aralıklarla, işlerimi durma noktasına getiren "MEMORY_MANAGEMENT" başlıklı mavi ekran hatası alıyorum. Genelde Premiere üzerinde çalışırken veriyor bu hatayı. Minidump dosyalarımı ve sistem özelliklerimi ekledim. Çözüme ulaşmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi Sosyaller herkese. Belli aralıklarla, işlerimi durma noktasına getiren "MEMORY_MANAGEMENT" başlıklı mavi ekran hatası alıyorum. Genelde Premiere üzerinde çalışırken veriyor bu hatayı. Minidump dosyalarımı ve sistem özelliklerimi ekledim. Çözüme ulaşmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam RAM'lerinizin modeli nedir?

BIOS'da RAM ile ilgili açtığınız bir ayar varsa (XMP felan) kapatın.

2 adet Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200 MHz hocam.

Hocam RAM'lerinizin modeli nedir?

BIOS'da RAM ile ilgili açtığınız bir ayar varsa (XMP felan) kapatın.
XMP açık ancak bu hatayı 1 haftadır alıyorum. Öncesindeki süreçte böyle bir durum yoktu. Geçtiğimiz hafta bir elektrik kesintisi yaşadım, ondan dolayı bir parçaya zarar gelmiş olabilir diye düşünüyorum.

Bendede 4GB Rendition DDR3 ve 4GB Kingston var bende bu hatadan alıyorum arasıra reboot edince geçiyor. Dediğim gibi BIOS'da herhangi bir ayar varsa kapat.

XMP açık ancak bu hatayı 1 haftadır alıyorum. Öncesindeki süreçte böyle bir durum yoktu. Geçtiğimiz hafta bir elektrik kesintisi yaşadım, ondan dolayı bir parçaya zarar gelmiş olabilir diye düşünüyorum.
Olası bir durum olmadı bi yerini değiştirin deneyin ve akım koruyucu priz ve korumalı bir güç kaynağı seçin sistem alırken.

Hocam Memtest86 ile RAMlerinize test yapın