ozzy01

Gelişen
Selam, internet bağlantım gidip gelirken "MEMORY_MANAGEMENT" kodlu mavi ekran aldım. Mavi ekran sonrası Wi-Fi gitti, bıraktığım görsellerdeki gibi aygıt yöneticisinde Wireless LAN gözüküyor ama ayarlar kısmında veya görev çubuğundaki yerde gözükmüyor. PC'yi söküp Wi-Fi kartını çıkarıp taktım, sürücüleri kaldırıp kurdum yine de hiçbir değişiklik yok. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Ayarlar 8.01.2026 17_24_10.webp

Aygıt Yöneticisi 8.01.2026 17_24_29.webp

Screenshot 8.01.2026 17_23_55.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, internet bağlantım gidip gelirken "MEMORY_MANAGEMENT" kodlu mavi ekran aldım. Mavi ekran sonrası Wi-Fi gitti, bıraktığım görsellerdeki gibi aygıt yöneticisinde Wireless lan gözüküyor ama ayarlar kısmında veya görev çubuğundaki yerde gözükmüyor. PC'yi söküp Wi-Fi kartını çıkarıp taktım, sürücüleri kaldırıp kurdum yine de hiçbir değişiklik yok. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Eki Görüntüle 216825
Eki Görüntüle 216826
Eki Görüntüle 216827

Sorunlu driver mavi ekran yedirtmiş olabilir. Chipset olarak eksik cihazlarınız var. Tavsiyem temiz kurulum yapmanız ve anakart sitesinden gerekli driver yüklemeniz.

Sorunlu driver mavi ekran yedirtmiş olabilir. Chipset olarak eksik cihazlarınız var. Tavsiyem temiz kurulum yapmanız ve anakart sitesinden gerekli driver yüklemeniz.

Sağ olun hocam.

Aklıma bir şey takıldı, Windows 10 güncelleme desteği bitti, eğer sıfırdan bir kurulum yaparsam bu zamana kadar gelmiş olan eski güncellemeler tekrardan gelir değil mi?

Son düzenleme:
Sağ olun hocam.

Aklıma bir şey takıldı, Windows 10 güncelleme desteği bitti, eğer sıfırdan bir kurulum yaparsam bu zamana kadar gelmiş olan eski güncellemeler tekrardan gelir değil mi?

Microsoft'dan Windows indirip ve günceleştirmeleri yaparsan hepsi yüklenmiş olur.

Microsoft'dan Windows indirip ve günceleştirmeleri yaparsan hepsi yüklenmiş olur.

Yanlış bilgilendir miyim? Eski güncelleme dediğiniz tam olarak ne oluyor?

Son düzenleme:
Win10 iso dosyasını usb belleğe kurmuştum 2024 yılında, onunla tekrar yükleme yapsam bu zamana kadar aldığım güncellemeleri tekrar alabilir miyim diye sormuştum hocam.

Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe kurmuştum 2024 yılında, onunla tekrar yükleme yapsam bu zamana kadar aldığım güncellemeleri tekrar alabilir miyim diye sormuştum hocam.

Eski sürüm Windows 10 kursanız bile destek süresi sonuna kadar yayınlanmış tüm güncellemeleri alacaksınız.

Son düzenleme: