S seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.296 Çözümler 11 Beğeniler 3.256 6 Mart 2025 #1 Ben testi başlattım ama şu an kapamam lazım bilgisayarı. Güvenli bir şekilde kapatmanın bir yolu var mı? Son düzenleme: 6 Mart 2025
Ben testi başlattım ama şu an kapamam lazım bilgisayarı. Güvenli bir şekilde kapatmanın bir yolu var mı?
Çözüm O O oki 6 Mart 2025 Bilgisayari direkt kapatmaniz yeterli olacaktir, emin olmak icin esc tusuna basarak once memtest, ardindan bilgisayarinizi kapatabilirsiniz.
Bilgisayari direkt kapatmaniz yeterli olacaktir, emin olmak icin esc tusuna basarak once memtest, ardindan bilgisayarinizi kapatabilirsiniz.
O oki Yetkin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 262 Çözümler 5 Beğeniler 307 6 Mart 2025 #2 Bilgisayari direkt kapatmaniz yeterli olacaktir, emin olmak icin esc tusuna basarak once memtest, ardindan bilgisayarinizi kapatabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Bilgisayari direkt kapatmaniz yeterli olacaktir, emin olmak icin esc tusuna basarak once memtest, ardindan bilgisayarinizi kapatabilirsiniz.