Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hayır, uygulama haricinde başka bir uygulama yükleyen veya yüklemek için onay isteyenleri Malwarebytes, PUP. Optional. BundleInstaller kategorisi altında değerlendiriyor.

Bu tür uygulamalar, genellikle tarayıcınızın anasayfasını veya harici eklentiler yüklemek için izin isteyen uygulamalardır.
Hayır, uygulama haricinde başka bir uygulama yükleyen veya yüklemek için onay isteyenleri Malwarebytes, PUP. Optional. BundleInstaller kategorisi altında değerlendiriyor.

Bu tür uygulamalar, genellikle tarayıcınızın anasayfasını veya harici eklentiler yüklemek için izin isteyen uygulamalardır.

Çözüm

Tamam, teşekkür ederim.

Cihazında iyi çalışmayanlar ve kolay hack yiyenler genelde buna virüs diyorlar ben yıllarca kullandım hiçbir sorun olmadı nereden indirdigine bağlı.

MEmu - The Best Android Emulator for PC - Free Download orijinal sitesinden indirdim. Zaten moderatör cevap vermiş, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: