Memur olsaydınız hangi şehri seçerdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ornitorenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 499
Kira olsun şehir yaşamı olsun sosyal faaliyetler olsun. Kendinizi 45k civarı maaş alan bir memur olarak düşünseniz hangi şehri seçerdiniz?
Antalya, İzmir, Muğla, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, Eskişehir, Ankara.

Samsun. Eğer tek çocuk varsa 2+1 kiralık daire ilk adım ilçesinde 9-10 bin TL'ye bulunuyor. Kirayi 10 bin TL düşünürsek 35 bin TL kalır. Temel ihtiyaçları aldıktan sonra yine üstüne para kalıyor.

Hocam çevre iller gibi çok yağmur yağıyor mu Samsun'da? Klasik Karadeniz yağmuru varsa şahsen pek sevmiyorum çok yağmurlu havayı

Hocam çevre iller gibi çok yağmur yağıyor mu Samsun'da? Klasik Karadeniz yağmuru varsa şahsen pek sevmiyorum çok yağmurlu havayı
Yok hocam o kadar yağmur görmezsiniz. Kışın yağar biraz ama Samsun öyle Trabzona falan benzemiyor. Yazında hava çok sıcak olmuyor ilk bahar gibi yazın. Kışa doğru havalar soğuyor haftanın her günü yağmurlu değil. Maksimum yani haftanın 2-3 günü yağmur falan oluyor öyle aman aman. İstanbulun havasına benzedi buralarda. Güzel şehir Samsun severim ben. Karadeniz'de diğer şehirler çok az gelişmiş oluyor ve ilçe gibi oluyor hepsi. Samsun hem çok kalabalık değil hem de diğerlerine göre çok çok daha gelişmiş durumda. Öyle ilçeler arasındada çok büyük bir elitlik farkı yok. Bazı mahalleler kötü tabi ama genelde Samsun'un çoğu yerindeki elitlik düzeyi benzer. Zaten Samsundaki en "Elit" yer Atakum . Samsun'da fena bir futbol kültürü var şu an. Şehir Manchester gibi adeta. Her yerde Samsunspor görmek mümkün ve tüm şehir 3 büyüklerden birisini tutuyor olsa bile her hafta Samsun maçını izlemeye gidiyor. Atmosfer falan çok güzel zaten Samsunspor biletleride gayet ucuz giderseniz mutlaka 1-2 maça gidin izleyin çok futbol takip etmem normalde ama konu samsun oldu mu akan sular duruyor. Karadenizin tek kötü yanı otoban tarzı bir yol yok her yerde eds var. Yoksa Samsun Batum arası otoban gibi yol olsa 4 saat maksimum. O 7-8 saat muhabbeti eds kameraları yüzünden. Ne lanet yolları var Trabzona giderken can cekişiyoruz. Ama seviyorum ben samsunumu İstanbuldan kat ve kat güzeldir. Halkı samimidir. Daha yeni Niyazi Kesimden dönüyorum İstanbulda şöyle restoran bulamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…