Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Antalya, İzmir, Muğla, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, Eskişehir, Ankara.Kira olsun şehir yaşamı olsun sosyal faaliyetler olsun. Kendinizi 45k civarı maaş alan bir memur olarak düşünseniz hangi şehri seçerdiniz?
Doğrudur. Soğuktur.Çok soğuktur orası da ya. Denize kıyısı da yok. Yalova veya Balıkesir gibi yerler daha çekici geliyor bana.
Samsun. Eğer tek çocuk varsa 2+1 kiralık daire ilk adım ilçesinde 9-10 bin TL'ye bulunuyor. Kirayi 10 bin TL düşünürsek 35 bin TL kalır. Temel ihtiyaçları aldıktan sonra yine üstüne para kalıyor.
Enfauser
Uzman
Edirne ya da Antalya olabilir.
ornitorenk
Uzman
Samsun. Eğer tek çocuk varsa 2+1 kiralık daire ilk adım ilçesinde 9-10 bin TL'ye bulunuyor. Kirayi 10 bin TL düşünürsek 35 bin TL kalır. Temel ihtiyaçları aldıktan sonra yine üstüne para kalıyor.
Hocam çevre iller gibi çok yağmur yağıyor mu Samsun'da? Klasik Karadeniz yağmuru varsa şahsen pek sevmiyorum çok yağmurlu havayı
Yok hocam o kadar yağmur görmezsiniz. Kışın yağar biraz ama Samsun öyle Trabzona falan benzemiyor. Yazında hava çok sıcak olmuyor ilk bahar gibi yazın. Kışa doğru havalar soğuyor haftanın her günü yağmurlu değil. Maksimum yani haftanın 2-3 günü yağmur falan oluyor öyle aman aman. İstanbulun havasına benzedi buralarda. Güzel şehir Samsun severim ben. Karadeniz'de diğer şehirler çok az gelişmiş oluyor ve ilçe gibi oluyor hepsi. Samsun hem çok kalabalık değil hem de diğerlerine göre çok çok daha gelişmiş durumda. Öyle ilçeler arasındada çok büyük bir elitlik farkı yok. Bazı mahalleler kötü tabi ama genelde Samsun'un çoğu yerindeki elitlik düzeyi benzer. Zaten Samsundaki en "Elit" yer AtakumHocam çevre iller gibi çok yağmur yağıyor mu Samsun'da? Klasik Karadeniz yağmuru varsa şahsen pek sevmiyorum çok yağmurlu havayı
Son düzenleyen: Moderatör:
Bursa veya Bolu.
- Makaleler
- 1
Kira olsun şehir yaşamı olsun sosyal faaliyetler olsun. Kendinizi 45k civarı maaş alan bir memur olarak düşünseniz hangi şehri seçerdiniz?
Eskişehir.