Menteşesi kırılan Razer BlackShark V2 Pro değişim yapılır mı?

Karakurt5877

Başarılı
Kulaklığın menteşe kısmı kırıldı. Japon'la yapıştırdım ama tutmadı geri açıldı. Garantisi duruyor. Yollasam değişirler mi? Kulaklığı 12.03.2025 yılında aldım.

Japon izleri varsa değişim yapılmama ihtimali yüksek. Zamanında Corsair'de başıma geldi ve yapıştırma izi var denilerekten garanti iade etti. Servise gönder sen yine.

Ayrıca V2 Pro kırılmaz diyen arkadaşlara da bir örnek olur.

Japon izleri söyle aslında biraz adi bir yapıştırıcı imiş elimle hafif bastırınca çıkıyor. Güzelce temizleyip mi koysam kutuya?

Japonu japonla temizlemiyorsan nasıl yayılabilir ki? Kurumuş halde değil mi izler?

Japonu japonla temizlemiyorsan nasıl yayılabilir ki? Kurumuş halde değil mi izler?
Asetonla temizledim. Eridi sonra hemen kuruyup daha çok yayıldı. Bu parçayı koymasam kutuya ne olur ? Diğer yerlede çok bellli olmuyor ama bu parçada çok belli.

Arkadaşlar garantiye yollayıp durumu anlattım. Japon izlerine rağmen "değişim raporu" çıktı. Verilmiş sadakam var mış her halde.

@d0m @Androidin50tonu hocam ürünü iade edip bunu alsam daha iyi mi olur sızce yoksa yine BlackShark V2 Pro 2023 mü alayım?

Son düzenleme:
İfadeler: d0m
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…