Konforu ve mikrofonu nasıl. Ben V2 Pro 2023'ten çok memnundum. Pedleri kumaş olduğu için terletme de yapmıyordu. Bir de V3 bildiğim akdarıyla suni deri soyulma olur diye düşünüyorum.

V3'ün içi kumaş dışı deri. Konforu V2'ye göre daha iyi hafiflemiş çünkü, mikrofonu da biraz daha iyi geçmiş seriye göre.

V3'ün içi kumaş dışı deri. Konforu v2'ye göre daha iyi hafiflemiş çünkü, mikrofonu da biraz daha iyi geçmiş seriye göre.

Bir de Reddit de okudyğum kadarıyla kulaklıkda bazen kesinti oluyormuş kendi kendine açılıp kapanma gibi. Ve Synapse uygulaması sıkıntı çıkartıyormuş v3'te bunlar hakkında bir fikriniz var mı?

Hocam vatan ile iletişime geçtim ya direkt aynı ürün ile ücretsiz değişim oluyormuş ya da üstüne 3.300 koyup V3 alabiliyorum. Ürünü ilk aldığım fiyat 5 bin küsur olduğundan ve V3 8.759 TL olduğundan. Aradaki farkı vereyim mi yoksa aynı üründen devam edeyim mi sizce?

Arkadaşlar garantiye yollayıp durumu anlattım. Japon izlerine rağmen "değişim raporu" çıktı. Verilmiş sadakam var mış her halde.

Eki Görüntüle 236051

@d0m @Androidin50tonu hocam ürünü iade edip bunu alsam daha iyi mi olur sızce yoksa yine BlackShark V2 Pro 2023 mü alayım?
Sanırım onda da aynı menteşe yapısı var gibi. Sorun tekrarlayabilir. Dediğim gibi ben internetten kırılmayan menteşe aldım. Onu kullanıyorum hala. Memnunum.