@Karakurt5877, V3 daha yeni ve şu ana kadar sorun yok kırılması ile ilgili. Bende kullanıyorum.
@Karakurt5877, V3 daha yeni ve şu ana kadar sorun yok kırılması ile ilgili. Bende kullanıyorum.
Konforu ve mikrofonu nasıl. Ben V2 Pro 2023'ten çok memnundum. Pedleri kumaş olduğu için terletme de yapmıyordu. Bir de V3 bildiğim akdarıyla suni deri soyulma olur diye düşünüyorum.
V3'ün içi kumaş dışı deri. Konforu v2'ye göre daha iyi hafiflemiş çünkü, mikrofonu da biraz daha iyi geçmiş seriye göre.
Sanırım onda da aynı menteşe yapısı var gibi. Sorun tekrarlayabilir. Dediğim gibi ben internetten kırılmayan menteşe aldım. Onu kullanıyorum hala. Memnunum.Arkadaşlar garantiye yollayıp durumu anlattım. Japon izlerine rağmen "değişim raporu" çıktı. Verilmiş sadakam var mış her halde.
Eki Görüntüle 236051
@d0m @Androidin50tonu hocam ürünü iade edip bunu alsam daha iyi mi olur sızce yoksa yine BlackShark V2 Pro 2023 mü alayım?
Razer Blackshark V3 Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V3 Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com