Zaten altılı masa olayında kalkıp geri oturması tam fiyaskoydu orada bitti benim için. Ya hiç kalkamayacaktı ya da geri oturacaktı.

Noldu bu partiye 2023'ten sonra. Herkes "meral mommy" diye geziniyordu. Şimdi herkes nefret ediyor.

İlk başlarda CHP'nin aparatıydı ve halk TV, tele 1 vs. Destek çıkıyordu. Ama 3. yol demeye başlayınca destek olan kanallarda ambargo koymaya başladı. Sonlarda ise Mansur Yavaş'a dedikleri zaten ortada. İddia ediyorum akşener CHP ile tekrar yakınlaşsaydı şu an kınayanlar yine meral mommy diye gezinirlerdi.

Bence örnek bir hareket. Desteklersiniz ya da desteklemezsiniz ama olmayacağını anladığı anda Allahaısmarladık demesi Türkiye’de hiçbir siyasetçinin yapmadığı bir şey. Meral Akşener’i bu erdemli hareketinden dolayı çok tebrik ediyorum.

2017'den beri genel başkan olan meral akşener aday olmayacağını, diğer adaylara başarılar dilemiş ve müsavat dervişoğlu'na desteğini açıklamıştı. Bugün kurultay konuşmasında ise 3. yol, bedel ödemek ve sorumluluk almak konusunda vurgu yaptı.

'Bizdik o hücumun bütün aşkıyla kanatlı,
Bizdik o sabah ilk atılan safta yüz atlı,
Dünyaya veda ettik atıldık dolu dizgin.
En son koşumuzdur bu, asırlarca bilinsin.'

Şiirini okuyup "bu vesileyle genel başkan adaylarımıza başarılar diliyor, kurultayımızın milletimiz, memleketimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Allah'a ısmarladık." diyerek kürsüden ayrıldı.

İyi parti daha oy alamaz.