Detaylar
Kim cevapladı?Fazla gece bi zamanda çekmişim ben. Yarın tekrar başka arabayla konu açarım.
Yiğidowski
Üstün
Filigran nasıl kaldırılıyor ve kalite bozulmadan nasıl fotoğrafları alıyorsunuz oyundan?
Gelişmiş ayarlar var fotoğraf modunda. Filigranı kaldırabilirsin. Win+Prt Screen yaparak ss alıyorum ben fotoğrafları HUD gizleyip. Kalite bozulmuyor.Eki Görüntüle 178330
Filigran nasıl kaldırılıyor ve kalite bozulmadan nasıl fotoğrafları alıyorsunuz oyundan?
Eki Görüntüle 178330
Silme tuşuna basınca kalkıyor diye hatırlıyorum yanlış olmasın sonra kısayol tuşu ile SS alıyorum.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Öyle bir konu açtın ki en kötü senin fotoğrafın oldu kaldırın fotoğraflarınızı adamın moralini bozmayın ya
. Fotoğrafları gördükten sonra akşama bende indireyim.
Estağfirullah, iyisi kötüsü yok bence bu bir hobi. Sanal da olsa ışığı, pozlamayı ayarlarken keyif alıyorum. Konu sahibi 1 tane fotoğraf yüklediği için desteklemek adına aynı aracın fotoğraflarını yükledik ama Lamborghini biraz alakasız oldu.Öyle bir konu açtın ki en kötü senin fotoğrafın oldu kaldırın fotoğraflarınızı adamın moralini bozmayın ya. Fotoğrafları gördükten sonra akşama bende indireyim.