Daha önce de dediğimiz gibi her bir çözümün bedeli 15 TL. Bu bağlamda iki arkadaşımız çözümleri karşılığında Mercusys MR7070X ve Glorious Model D 2 PRO ürünlerini kargo dahil ücretsiz olarak edinmeyi başardılar. Kendilerini tebrik eder ve katkıları için teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Yazılan makaleler için de geçerli mi?
Kullanıcı emeğinin karşılıksız kalmaması ne güzel. Malum, alışkın değiliz de tam tersine geçmiş yorumlara uyarı verilerek daha da soğutulduk...
@Quezzy, makaleler için de geçerli. Makaleden kasıtın ne olduğunu bilemiyorum. Haber konularının dahil olup olmadığını bilemiyorum da makale şeklinde belirtilmiş.
@Quezzy, makaleler için de geçerli. Makaleden kasıtın ne olduğunu bilemiyorum. Haber konularının dahil olup olmadığını bilemiyorum da makale şeklinde belirtilmiş.
Herkese merhaba!
Bildiğiniz üzere karakter sayacı sistemi geçtiğimiz günlerde aktif konuma geldi. Bu sistemi getirmemizdeki ana amaç, Sosyal'i kurarken size verdiğimiz sözümüzü tutup katkılarınıza karşılık ufak da olsa bir indirim yapabilmek. Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu adlı konuda sizlere belirli koşulları sağlamanız durumunda özel indirimler tanımlıyorduk. Artık bugüne kadar Techolay Sosyal üzerinde makale ya da çözüm içeriği paylaşan herkesin konusunda yer alan karakter miktarına göre özel indirim uyguluyoruz.
Yazdığınız çözüm, rehber ve makale...
Bildiğiniz üzere karakter sayacı sistemi geçtiğimiz günlerde aktif konuma geldi. Bu sistemi getirmemizdeki ana amaç, Sosyal'i kurarken size verdiğimiz sözümüzü tutup katkılarınıza karşılık ufak da olsa bir indirim yapabilmek. Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu adlı konuda sizlere belirli koşulları sağlamanız durumunda özel indirimler tanımlıyorduk. Artık bugüne kadar Techolay Sosyal üzerinde makale ya da çözüm içeriği paylaşan herkesin konusunda yer alan karakter miktarına göre özel indirim uyguluyoruz.
Yazdığınız çözüm, rehber ve makale...
- Recep Baltaş
- indirim makale
- Forum: Techolay
Geçerli.
@Recep Baltaş, haber tipinde açılmış özgün konularda da geçerli mi? Yoksa sadece makale mi?
SF26
Üstün
Şu soruya bir ekleme yapmak istiyorum; Projeleriniz kategorisinde yaptığımız projeler de bu bağlamda geçerli sayılıyor mu?@Recep Baltaş, haber tipinde açılmış özgün konularda da geçerli mi? Yoksa sadece makale mi?
@Recep Baltaş, haber tipinde açılmış özgün konularda da geçerli mi? Yoksa sadece makale mi?
Sadece makale.
Örnek?Şu soruya bir ekleme yapmak istiyorum; Projeleriniz kategorisinde yaptığımız projeler de bu bağlamda geçerli sayılıyor mu?
SF26
Üstün
https://techolay.net/sosyal/konu/yerli-youtube-alternatifi-sitwatch.98619/ buna benzer bir konuyu ele alalım. Bununla alakalı tüm detayların yer aldığı bir konu açılırsa geçerli sayılacak mı?
Saymamamız daha uygun. Suistimal edilebilir gibi geldi bana.https://techolay.net/sosyal/konu/yerli-youtube-alternatifi-sitwatch.98619/ buna benzer bir konuyu ele alalım. Bununla alakalı tüm detayların yer aldığı bir konu açılırsa geçerli sayılacak mı?
SF26
Üstün
Suistimal edilebilir tarafı nedir?Saymamamız daha uygun. Suistimal edilebilir gibi geldi bana.