vinisal

Uzman
Arkadaşlar Turkcell 1 Gbps internet kullanıyorum. Bu model nsaıldır sizce? Turkcell sağ olsun tüm ayarları kısıtlamış modemde Bufferbloat ping çok oluyor. Direkt modemden kablo ile bağlayacağım oradan da bilgisayara kablo çekeceğim modemi Bridge moda alıp. Wi-Fi performansı da önemli benim için şu anki modem uzak odalardan çekmiyor. Sizce alınır mı? Benim sorunumu çözer mi?

Arkadaşlar Turkcell 1 Gbps internet kullanıyorum. Bu model nsaıldır sizce? Turkcell sağ olsun tüm ayarları kısıtlamış modemde bufferbloat ping çok oluyor. Direkt modemden kablo ile bağlayacağım oradan da bilgisayara kablo çekeceğim modemi bridge moda alıp. Wi-Fi performansı da önemli benim için şu anki modem uzak odalardan çekmiyor. Sizce alınır mı? Benim sorunumu çözer mi?

1 Gbps bağlantıya Bufferbloat için Router arıyorsan NanoPi R6S ya da Intel 8505 işlemcili bir mini PC Router almanı öneririm bunun dışındaki seçeneklerde iyi verim alamazsın.

OpenWrt desteği yok. Buna göre alın.

OpenWrt destekli bu fiyat bandında ya da 2500TL'ye kadar olan bir model önerebilir misiniz?

1 Gbps bağlantıya Bufferbloat için Router arıyorsan NanoPi R6S ya da Intel 8505 işlemcili bir mini PC Router almanı öneririm bunun dışındaki seçeneklerde iyi verim alamazsın.

Yok hocam bufferbloatı çözmek öncelikli amacım değil o kadar.

Hocam OpenWrt olmasa da olur. MR80X işimi görür mü yaklaşık 7 cihaz wifi ile bağlanacak bende bilgisayara ethernet ile bağlanacağım toplam 8 cihaz. Genelde online oyunlar oynuyorum çok fazla steam üzerinden indirme yapıyorum. Başka model öneriniz varsa onlara da bakabilirim dediğim gibi OpenWrt olmasa da olur 2.5K ya kadar önerebilirsiniz.

Hocam OpenWrt olmasa da olur. MR80X işimi görür mü yaklaşık 7 cihaz Wi-Fi ile bağlanacak bende bilgisayara Ethernet ile bağlanacağım toplam 8 cihaz. Genelde online oyunlar oynuyorum çok fazla Steam üzerinden indirme yapıyorum. Başka model öneriniz varsa onlara da bakabilirim dediğim gibi OpenWrt olmasa da olur 2.5k ya kadar önerebilirsiniz.

OpenWrt olmadan bufferbloadı çözemezsin şu an ne değer alıyorsan aymı değerleri alırsın.