Arkadaşlar Turkcell 1 Gbps internet kullanıyorum. Bu model nsaıldır sizce? Turkcell sağ olsun tüm ayarları kısıtlamış modemde Bufferbloat ping çok oluyor. Direkt modemden kablo ile bağlayacağım oradan da bilgisayara kablo çekeceğim modemi Bridge moda alıp. Wi-Fi performansı da önemli benim için şu anki modem uzak odalardan çekmiyor. Sizce alınır mı? Benim sorunumu çözer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?OpenWrt desteği yok. Buna göre alın.
Arkadaşlar Turkcell 1 Gbps internet kullanıyorum. Bu model nsaıldır sizce? Turkcell sağ olsun tüm ayarları kısıtlamış modemde bufferbloat ping çok oluyor. Direkt modemden kablo ile bağlayacağım oradan da bilgisayara kablo çekeceğim modemi bridge moda alıp. Wi-Fi performansı da önemli benim için şu anki modem uzak odalardan çekmiyor. Sizce alınır mı? Benim sorunumu çözer mi?
1 Gbps bağlantıya Bufferbloat için Router arıyorsan NanoPi R6S ya da Intel 8505 işlemcili bir mini PC Router almanı öneririm bunun dışındaki seçeneklerde iyi verim alamazsın.
OpenWrt destekli bu fiyat bandında ya da 2500TL'ye kadar olan bir model önerebilir misiniz?
1 Gbps bağlantıya Bufferbloat için Router arıyorsan NanoPi R6S ya da Intel 8505 işlemcili bir mini PC Router almanı öneririm bunun dışındaki seçeneklerde iyi verim alamazsın.
Yok hocam bufferbloatı çözmek öncelikli amacım değil o kadar.
OpenWrt destekli bu fiyat bandında ya da 2500TL'ye kadar olan bir model önerebilir misiniz?
Yok hocam bufferbloatı çözmek öncelikli amacım değil o kadar.
MR90X alıp OpenWrt kurup SQM ile kullanabilirsin filogic 830 işlemcisine sahip.
Hocam OpenWrt olmasa da olur. MR80X işimi görür mü yaklaşık 7 cihaz wifi ile bağlanacak bende bilgisayara ethernet ile bağlanacağım toplam 8 cihaz. Genelde online oyunlar oynuyorum çok fazla steam üzerinden indirme yapıyorum. Başka model öneriniz varsa onlara da bakabilirim dediğim gibi OpenWrt olmasa da olur 2.5K ya kadar önerebilirsiniz.MR90X alıp OpenWrt kurup SQM ile kullanabilirsin filogic 830 işlemcisine sahip.
Hocam OpenWrt olmasa da olur. MR80X işimi görür mü yaklaşık 7 cihaz Wi-Fi ile bağlanacak bende bilgisayara Ethernet ile bağlanacağım toplam 8 cihaz. Genelde online oyunlar oynuyorum çok fazla Steam üzerinden indirme yapıyorum. Başka model öneriniz varsa onlara da bakabilirim dediğim gibi OpenWrt olmasa da olur 2.5k ya kadar önerebilirsiniz.
OpenWrt olmadan bufferbloadı çözemezsin şu an ne değer alıyorsan aymı değerleri alırsın.
Dediğim gibi bufferbloat çok önemli değil. Şu an rahatsız etmiyor. Bir de MR80X in bütün Ethernet girişleri 1 gigabit mi? Eğer değilse vazgeçeceğim zaten.
Dediğim gibi bufferbloat çok önemli değil. Şu an rahatsız etmiyor. Bir de MR80X in bütün Ethernet girişleri 1gigabit mi eğer değilse vazgeçeceğim zaten.
Evet hepsi gigabit.
Sağ olun hocam. Düşüneceğim biraz daha. Aralarında 2 kat fiyat farkı var ama OpenWrt desteği olması cazip geliyor biraz daha bekleyeceğim.