cos0712

Gelişen
Kurulum adımlarının olduğu yer.

OpenWrt'nin kendi sitesindeki açıklamalara göre adım adım ilerledim, ta ki 20. adımdaki "opkg Update && opkg install kmod-mtd-RW " kodunu yazıp indirme hatası alana kadar. Telefondan internet bağlantısını paylaşıp denedim ve sonuçlar aynı olmaya devam etti. Kurulumda ilerleyemiyorum, ne yapmam lazım?

Terminale ping -c 3 google.com yaz. Eğer "bad address" veya "network unreachable" hatası alıyorsan, cihaz internete çıkamıyordur.

Eğer cihazı internete bağlamakta sorun yaşıyorsan kmod-mtd-rw paketini bilgisayarına indirip scp (veya WinSCP) ile cihaza atarak manuel kurabilirsin.
  1. Bilgisayardan OpenWrt dosya depolarına (snapshot veya kullandığın sürüm hangisiyse) git ve işlemcine uygun (muhtemelen MediaTek/Filogic) .ipk dosyasını bul.
  2. WinSCP veya terminal üzerinden: scp kmod-mtd-rw_xxx.ipk [email protected]:/tmp/
  3. opkg install /tmp/kmod-mtd-rw_xxx.ipk

MediaTek filelogic içerisinde birden fazla dosya var hangisini indirmeliyim 24.10.5 kararlı sürümü kurmaya çalışıyorum.

Kmod dosyası olduğunu düşünerek indirdim ve söylediğiniz şekilde kurdum. Hemen ardından çalıştırılan insmod mtd-rv i_want_a_brick = 1 yazdığım zaman failed to find mtv-RW diyor ne yapmalıyım?

MediaTek filelogic içerisinde birden fazla dosya var hangisini indirmeliyim 24.10.5 kararlı sürümü kurmaya çalışıyorum.

Kmod dosyası olduğunu düşünerek indirdim ve söylediğiniz şekilde kurdum. Hemen ardından çalıştırılan insmod mtd-rv i_want_a_brick = 1 yazdığım zaman failed to find mtv-RW diyor ne yapmalıyım?
Bu dosyayla yeniden denedim sonuç aynı.

Çok teşekkür ederim Recep bey dediğiniz dosya daha alt klasörlerin içindeymiş dediğiniz yöntemle işleme devam edip bitirdim iyi sosyaller 😊.

Son düzenleme: