MerkürNet Modem üzerinden DNS ayarı olmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Evilpluto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 890

Evilpluto

Başarılı
Merhaba,

Modem Türk Telekom'un verdiği W9970 model modem. Önceki servis sağlayıcı GıbırNet'ti. modem üzerinden DHCP bölümüne DNS ayarını girince sorunuz erişim sağlıyordum. Şimdi MerkürNet'e geçtim. Aynı şekilde giriyorum olmuyor, bir şeyler mi engelliyor sorun nedir?

Bir yerde servis sağlayıcınızda DNS engelli ise olmaz yazıyordu bununla mı alakalı?

Modem DNS over HTTPS destekliyorsa bunu açmayı deneyin ama o modemin desteklediğini sanmıyorum.

Olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Modem eski olduğu için muhtemelen yoktur. Ama dediğim gibi bir önceki servis sağlayıcında işe yarıyordu DNS değiştime.

Mesh sistemi var mercusy Halo S12 bari ondan deneyim dedim ondan da olmadı.

Extended test atın, hangi DNS gözüküyor?

Bildiğim kadarıyla DNS değiştirerek yasaklı sitelere giriş MerkürNet'te olmuyor. Daha ileri filtreleme teknikleri kullanıyorlar.

Extended test dediğiniz nedir tam bilemiyorum ama bu şekilde görünüyor ağ sekmesindeki DNS bölümü. Ben OpenDNS girip kaydediyorum yine bu şekilde görünüyor.
O zaman kendi kendilerine takılsınlar filtreli filan iptal ettireceğim yarın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan yapacaksınız. Lakin yine de çalışmaz. MerkürNet'te DNS değiştirmenizin bir faydası olmaz.

İfadeler: 62
Eki Görüntüle 4134

Buradan yapacaksınız. Lakin yine de çalışmaz. MerkürNet'te DNS değiştirmenizin bir faydası olmaz.
Oradan yaptım evet ama olmuyor işte önce oluyordu. Ne yapmam gerekiyor şimdi Merkürnet bunun engelini kaldırabilir mi? GIBIRNet'te hiç sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…