Omerta Silenzio

Başarılı
Makaleler
18
Yer
Aokigahara
Selamlar dostlar, normalde ücretli satılan MERN (MongoDB, Express, React, Node.js) tabanlı profesyonel admin paneli şablonu kısa süreliğine ücretsiz olmuş. Sıfırdan panel kodlamakla uğraşmayın diye paylaşıyorum.

Bu Şablon Neler Sunuyor?
  • Tam Paket: Frontend'de React, Backend'de Node.js/Express hazır kurulu geliyor.
  • Analiz Odaklı: Veri görselleştirme, gelişmiş grafikler ve chartlar (Nivo/Chartjs) içinde gömülü.
  • Hazır Sistem: JWT Auth (Giriş/Kayıt), Rol yönetimi, Dark/Light mod ve Responsive tasarım.
  • Yönetim: Kullanıcıları, ürünleri ve siparişleri takip edebileceğiniz hazır sayfalar.
Ne İşe Yarar?
E-ticaret, SaaS veya yönetim paneli gerektiren projelerinizde "iskelet" olarak kullanabilirsiniz. Kodlar temiz, modüler ve geliştirmeye açık. Arşivde dursun, gün gelir hayat kurtarır. İyi forumlar.
Not: Temp mail kullanmanızı öneririm.
Patreon link:
Demo:

Selam dostlar, normalde ücretli satılan mern (MongoDB, Express, React, Node.js) tabanlı profesyonel admin paneli şablonu kısa süreliğine ücretsiz olmuş. Sıfırdan panel kodlamakla uğraşmayın diye paylaşıyorum.

bu şablon neler sunuyor?
  • tam paket: Frontend'de React, Backend'de Node.js/Express hazır kurulu geliyor.
  • analiz odaklı: veri görselleştirme, gelişmiş grafikler ve chartlar (Nivo/Chartjs) içinde gömülü.
  • hazır sistem: jwt auth (Giriş/Kayıt), rol yönetimi, Dark/Light mod ve responsive tasarım.
  • yönetim: kullanıcıları, ürünleri ve siparişleri takip edebileceğiniz hazır sayfalar.
ne işe yarar?
E-ticaret, saas veya yönetim paneli gerektiren projelerinizde "iskelet" olarak kullanabilirsiniz. Kodlar temiz, modüler ve geliştirmeye açık. Arşivde dursun, gün gelir hayat kurtarır. İyi sosyaller.
Not: Temp mail kullanmanızı öneririm.
Patreon link:
Demo:

Kendimize özel değişiklik yapabiliyorsak güzel olur.

Teşekkürler. Güncellemeler için yine ücretli abonelik gerekecek muhtemelen ama temel yapıyı öğrenmek için güzel.