Mersin'de, 1. sınıf öğrencinin çantasından tabanca çıktı!

Türkiye'de bir olay yaşandığında peşi sıra benzerleri mi oluyor yoksa algıda seçicilik mi yapıyoruz?

Kesinlikle ama kesinlikle birileri bizimle oyun oynuyor. Bu normal bir şey değil 30 yaşına geldim sayılır ne gördüm ne işittim.

Dün de Sakarya'nın bir ilçesinde 3 tane suriyeli sözde öğrenci benim oğlumu darp etmişler, sinirden gözüm döndü resmen. Eşimle ayrı olduğumuzdan ve çocuğumun velayeti ondan olduğundan 10 saatlik uzakta ki bir şehirde olan olaya direkt müdahil olamamanın sinirini yaşıyorum. Bugün ise eski eşim ve baldızım okul müdürüne gidip duruma çözüm bulmak istediklerinde utanmadan müdür onları savunuyor, yok dil bilmiyorlarmış bilmem ne, sert çıktıkça istediğiniz yere şikayet edin, biz olaylara çözüm bulduk diye resmi bir yazı göndeririz olayın üstü kapanır diye utanmadan olanları sindirmeye çalışmış. Bu ülkeden her gün nefret etmem için ayrı olaylarla karşı karşıya geliyoruz.

Türkiye'de bir olay yaşandığında peşi sıra benzerleri mi oluyor yoksa algıda seçicilik mi yapıyoruz?
Bunu ben de düşünüyorum ama sanırım peşi sıra benzerleri oluyor diyebiliriz çünkü olan olayların hepsi haber değeri olan olaylar. Bugüne kadar duymadıysak olmadığı içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…