Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçenlerde babama Tesla'nın TOGG'dan iyi yönlerini anlatırken vatan düşmanı ilan edildim. D

Bla bla bla hep aynı laflar. Bahsi geçen Tesla'nın kendi segmentindeki TOGG'tan iyi olduğu tek nokta yazılımı, kalan bütün noktalarda TOGG daha iyi.

Kaldı ki güncel satış rakamları her şeyi açıklıyor.

@Surface Area @d0m geçmiş olsun arkadaşlar. Canlı testimi yaptım:

1781391588596.webp

Bilge - Türk Bilgeliğinden İlham Alan Yapay Zeka

Tubitak'a çok hızlı güvendiğinizi düşünüyorum. İyi sosyaller.

Iktidari sevmem ama site resmi olsa ".co" ile acmazlar herhalde.

".com.tr" ".gov.tr" gibi domainler varken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderdiğiniz ekran görüntüsünde yer alan BilgeTech şirketinin TÜBİTAK ile bir alakası yok.

Kaldı ki Android App'i de Bakanlık ile alakası olmayan biri tarafından yayınlanmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hasan Merkit halen asılsız iddianızın arkasında duruyorsunuz şaka gibi...

Gönderdiğiniz ekran görüntüsünde yer alan BilgeTech şirketinin TÜBİTAK ile bir alakası yok.

Kaldı ki Android App'i de Bakanlık ile alakası olmayan biri tarafından yayınlanmış.

Model erişilebilir durumda mı? Eğer erişilebilir durumda ise aynı promtu göndereceğim ve bir açığını yakalayacağım. Eğer bu tarz çıktılar vermezse başlığa asılsız da yazarız, hiç dert etmeyin.

Yalan olduğunu şuradan anlıyoruz; Türkiye'de LLM geliştirecek bir sermaye, ekip ve ekipman yok. Sadece bir tur eğitim için milyarlar yakan bir yazılıma para verecek bir kişi veya kurum yok. Biz o paraya beton dikeriz, müteahhitlik yaparız. Bknz: Ahmet Zorlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.